BREAKING NEWS

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Δ. Κουκούτσης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Τρίπολης - ΒΙΝΤΕΟ


Παρόντες στις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Δημήτριος Κουκούτσης και οι συναγωνιστές από την Αρκαδία Νικόλαος Σκαντζός και Βασίλειος Χαρμπής καθώς και άλλοι συναγωνιστές από την περιοχή, παρακολούθησαν την παρέλαση όχι από την εξέδρα των επισήμων αλλά μαζί με τον κόσμο. Μάλιστα οι συναγωνιστές πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα που λιποθύμησε και κυρίως ο Δ. Κουκούτσης που είναι και ιατρός.  
«Μεγάλη μέρα για την Τρίπολη, την Πελοπόννησο και την Πατρίδας μας. Οι αξίες της Επανάστασης συνεχίζουν να είναι διαχρονικές και θα μας οδηγήσουν ξανά ως Έθνος στους δρόμους της αξιοπρέπειας.Εύχομαι μέσα από αυτό το λαό, να ξεπηδήσουν νέοι Κολοκοτρώνηδες και να δώσουν στην Πατρίδα μας τη θέση που της αξίζει» τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.
«Σε αντίθεση με τους επίσημους θεσμούς της Πολιτείας, που κάνουν ότι μπορούν για να διαλύσουν το τρίπτυχο “Πατρίς - Θρησκεία -Οικογένεια”, ο λαός αντιστέκεται. Και στην Αρκαδία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης για όσα είπε για το σύμφωνο συμβίωσης, είναι μπροστάρης σε αυτό τον εθνικό αγώνα» τόνισε ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχολίασαν, από το Λιμποβίσι που ήρθαν για τις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Τρίπολης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Για τις τηλεοπτικές άδειες ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι ο διαγωνισμός δεν έγινε με σωστά κριτήρια, τόνισε όμως ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αφού έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα κανάλια δεν την καλούν παρά το γεγονός ότι είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν να είναι αποκλεισμένοι. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουκούτσης είπε ότι βρίσκουν βήμα μόνο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ: Για το λεγόμενο υπερταμείο, ο Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε ότι κάποιοι ξένοι θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα, η χώρα χρειάζεται λογιστικό έλεγχο για να αποδειχτεί ότι ένα μεγάλο τμήμα αυτού του χρέους είναι παράνομο και επαχθές. «Το 2018 θα διαπιστώσει ο κόσμος τι έρχεται, διότι μέχρι σήμερα όλοι μιλούν για τα μέτρα και δουν τη βουλγαροποίηση των μισθών» είπε ο Δημήτρης Κουκούτσης.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ: «Η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησία δεν έχει κάνει κατ’ ελάχιστον τον καθήκον τους και το μόνο θετικό είναι κάποιες μεμονωμένες φωνές Μητροπολιτών, όπως της Πάτρας, των Καλαβρύτων και του Πειραιώς και άλλοι, αλλά δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος έχει φανεί όχι αντάξιος των δύσκολων καταστάσεων που ζούμε. Δεν είναι μόνον τα θρησκευτικά που δεν θα πρέπει να πειραχτεί τίποτα.» «Για το τζαμί, το σύμφωνο συμβίωσης δεν ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από το σύνολο του δημοκρατικού τόξου» υπογράμμισε ο Δ. Κουκούτσης.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ: «Είναι μία καλοστημένη σκευωρία και δεν υπάρχει ψήγμα ενοχής για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής που κατηγορήθηκαν για ένα ατυχέστατο περιστατικό για το οποίο ο δολοφόνος παραδέχτηκε την πράξη του» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος. «Είναι μία διαδικασία που τείνει μόνο να μας κρατήσει σε ομηρία για να μην μπορούμε να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας. Διατηρείται μόνο και μόνο για να έχει τη Χρυσή Αυγή σε ομηρία.» ανέφερε ο Δημήτρης Κουκούτσης.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: «Η Χρυσή Αυγή θα κάνει το πατριωτικό της καθήκον άσχετα από το τι ποσοστό έχουμε, αν και όλες οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν Τρίτη δύναμη» ανέφερε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο Δημήτρης Κουκούτσης είπε ότι «δεν μας ενδιαφέρει δημοκοπικά τι γίνεται και ότι τα ερείσματα είναι πολύ μεγαλύτερα στην κοινωνία».


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates