BREAKING NEWS

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Οι «δημοκράτες» της ΠΟΑΣΥ ενοχλούνται από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής


Η ΠΟΑΣΥ που αποτελείται από μερικούς δοκησίσοφους συνδικαλιστές Αστυνομικούς, ορκισμένους (;) στο Σύνταγμα, δηλαδή στην δύναμη και την Βούληση του Κυρίαρχου Λαού, δεν αναγνωρίζουν ένα νόμιμο κόμμα της Ελληνικής Βουλής, ψηφισμένο νόμιμα από χιλιάδες Έλληνες (και το μισό και πλέον του αστυνομικού σώματος) και διαχωρίζει την Χρυσή Αυγή από τα άλλα κόμματα της Πατρίδας μας!
Είναι αυτοί δημοκράτες, ικανοί να βάζουν ταμπέλες ή βολεμένα κομματόσκυλα που δεν δίνουν δεκάρα για όσα συμβαίνουν στους αστυνομικούς σήμερα; Αφορμή υπήρξε η ερώτηση μας σχετικά με την απομάκρυνση Αστυνομικών, μελών της Ένωσης, από το ΑΤ Μυκόνου, μετά από έλεγχο σε ξενοδοχειακή μονάδα. Και ο λόγος που ρωτήσαμε ήταν για να υπερασπιστούμε από το πόστο του Βουλευτή το δίκαιο. Ο λόγος που ρωτήσαμε ήταν η προστασία των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν για να μην υπακούσουν στα συμφέροντα και στην διαπλοκή!
Και η ΠΟΑΣΥ θίχθηκε και έβγαλε φιρμάνι προς τα αφεντικά της διαβεβαιώνοντας τους πως δεν συνεργάστηκαν με τους Χρυσαυγίτες γιατί δεν είναι "δημοκράτες". Βεβαίως, γνωρίζουμε ότι «αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις». Ας μας δώσουν επιτέλους, λοιπόν, ένα περιεχόμενο στον όρο δημοκρατία, γιατί δημοκρατία και μάλιστα λαϊκή έχει και η Κίνα, δημοκρατία (;) χωρίς κόμματα, χωρίς πολιτικές ελευθερίες, με ανήλικα παιδιά να εργάζονται σκληρά και με το εμπόριο οργάνων των θανατοποινιτών σε πλήρη άνθιση!
Ποια ερμηνεία στην λέξη δίνει η ΠΟΑΣΥ; Η ΠΟΑΣΥ που ανέχεται, οι αστυνομικοί να είναι ορντινάτσες των ξένων και να αυτοκτονούν από απόγνωση χιλιόμετρα μακρυά απο τα παιδιά και την οικογένεια τους, που αφήνει εκτεθειμένους τους αστυνομικούς στις παρακρατικές επιθέσεις των αναρχικών σχεδόν καθημερινά, που αφήνει το έγκλημα να θεριεύει ανεχόμενη και δικαιολογώντας την  βία, ως "σημείο των καιρών", ενώ οι ίδιοι κάνουν δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε εξουσία, η ΠΟΑΣΥ που ανέχεται αφού δεν κατήγγειλε ποτέ τους εκατοντάδες Αστυνομικούς που βρίσκονταν ως τώρα στη φύλαξη των VIP και όχι στον δρόμο και στην φύλαξη και προστασία της κοινωνίας από τους εγκληματίες, η ΠΟΑΣΥ που αφήνει τα μέλη της να τρέχουν στην υπηρεσία εντός ή εκτός έδρας, με κουτσουρεμένους μισθούς, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τις... "μετακινήσεις" τους με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Ακόμη και όταν δεν μετακινούνται (!!!). Αλήθεια, προχώρησε η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. στα ταμεία της ΠΟΑΣΥ;
Ε, αυτή η ΠΟΑΣΥ δεν αναγνωρίζει την Χρυσή Αυγή ως εκλεγμένο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, θεσμό του Συντάγματος στο οποίο Σύνταγμα έχουν ορκιστεί και οι ίδιοι! Ε, μεγάλη μας τιμή να μην μας αναγνωρίζει αυτή η Ένωση.
Μας αρκεί που μας αναγνωρίζουν χιλιάδες άλλοι έντιμοι και ηθικοί αστυνομικοί και της γυρίζουν την πλάτη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση! Αστυνομικοί, που θέλουν, επιτέλους, να υπηρετήσουν τον όρκο τους προς την κοινωνία και ψηφίζουν μαζικά Χρυσή Αυγή! Περαστικά σας!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates