BREAKING NEWS

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες! Η Χρυσή Αυγή τίμησε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου - Φωτορεπορτάζ


Σήμερα το πρωί στην Κηφισιά οι συναγωνιστές και βουλευτές Β' Αθηνών Γεώργιος Γερμενής και Ελένη Ζαρούλια, συνοδευόμενοι από πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Βορείων Προαστίων και τον γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, παρέστησαν στην Κηφισιά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Αρχικά οι συναγωνιστές παρακολούθησαν στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς την Αρχιερατική λειτουργία καθαγιασμού των Σημαιών όλων των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς. Κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από τον ναό, όπου παρέστησαν και όλες οι τοπικές αρχές, οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής αποδοχής από τους συγκεντρωμένους.
Ακολούθως όλοι οι συναγωνιστές μετέβησαν στο Μνημείο Πεσόντων του πολέμου (στο Ζηρίνειο) όπου ο συναγωνιστής Γ. Γερμενής κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Στο τέλος της εκδήλωσης οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν μαζί με πλήθος κόσμου τον Εθνικό Ύμνο.
Αποχωρώντας οι συναγωνιστές βουλευτές εισέπραξαν και πάλι την εγκάρδια αποδοχή του κόσμου, ο οποίος πλέον συνειδητοποιεί ότι μοναδική ελπίδα για την δεινοπαθούσα Πατρίδα μας είναι μία Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. 
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Παλαιό Φάληρο η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου, όπου το παρόν έδωσε o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή,  Χρήστος Παππάς συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ελληνικής Αυγής Σωτήρη Μεταξά και Τρύφωνα Μπουγά.
Κοντά στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, βρέθηκε επ’ ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές και ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών Ευάγγελος Καρακώστας παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και κατόπιν τη μαθητική παρέλαση.
Με το πέρας της παρελάσεως κάτοικοι των Οινοφύτων ευχαρίστησαν τους Χρυσαυγίτες για την παρουσία τους, σημειώνοντας με έμφαση πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί κυριολεκτικά την τελευταία ελπίδα για την Πατρίδα και τους Έλληνες.
Στην Ρόδο βρέθηκε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού και στην συνέχεια κατάθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου στον βωμό της Πατρίδας.
Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παρευρέθηκε στον Ιερό Ναός Αγίου Νικολάου στον Αστακό του δήμου Ξηρομέρου, κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την παρέλαση. 
Οι συναγωνιστές Αντώνης Γρέγος, βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης και Νικόλαος Χρυσομάλλης, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου και στην παρέλαση στον Δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. 
Με μεγάλη υποδοχή του κόσμου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έδωσαν δυναμικό παρόν στις προγραμματικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγάρων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το παρόν έδωσαν κλιμάκια Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και την Τ.Ο. Μεγάρων και εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε στεφάνι ο Συναγωνιστής Χρήστος Μουρτζούκος.
Χρυσή Αυγή Κέρκυρας - Το ΟΧΙ του Εθνικού Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά επίκαιρο όσο ποτέ. Κατάθεση στεφάνων για τους Ήρωες του έπους του 1940 στο Ηρώο των Μπενιτσών Κέρκυρας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Αϊβατίδη και τον συναγωνιστή Γιώργο Ρήγα. 
Καλαμάτα: Παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση στην παρέλαση. Κατά την δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Σωτήρως μετά την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από εκπαιδευτικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως ο συναγωνιστής Kουκούτσης διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την απουσία του ονόματος του Ιωάννη Μεταξά από την ομιλία.
Ακολουθούν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ
Με την παρουσία κλιμακίων της Χρυσής Αυγής σε Θεσσαλονίκη, Νέα Μηχανιώνα, Δράμα, Kοζάνη και Καστοριά πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη Μακεδονία για το υπερήφανο «ΟΧΙ» του εθνικού κυβερνήτη Ι. Μεταξά. Η ημέρα αυτή ανήκει στον ελληνικό λαό, αλλά κυρίως στους Έλληνες εθνικιστές που κατά το παρελθόν πολέμησαν στα παγωμένα βουνά της πατρίδας για να παραμείνει αυτή ελεύθερη, ενώ σήμερα διεξάγουν έναν έντιμο και δύσκολο αγώνα για εθνική αξιοπρέπεια. 
Τοπική Οργάνωση Νέας Μηχανιώνας: Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940
Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία, Συναγωνιστής Γραικός Φώτης παρουσία μελών και φίλων κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Νέας Μηχανιώνας προκειμένου να τιμηθεί το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο Ιωάννης Μεταξάς προς τον ξένο εισβολέα την 28η Οκτωβρίου 1940, αλλά και ο αγώνας των Ελλήνων στα βουνά της Πίνδου, που συσπειρώθηκαν σύσσωμοι γύρω από τον Εθνικό Ηγέτη και τίμησαν με την άψογη προπαρασκευή τους τα όπλα και της ιστορία των προγόνων τους. Πολιτικά δήθεν αντιφασιστικά μηνύματα από Υπουργούς με ιδεοληψίες δεν δείχνουν τίποτα περισσότερο από τη μιζέρια και των φθόνο των νεοαριστερών προς κάθε τι εθνικό.
Τοπική Οργάνωση Δράμας: Δυναμική παρουσία στην μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας συγκεντρώθηκε κοντά στην εξέδρα των επισήμων επί της οδού Εθνικής Αμύνης για να τιμήσει την επέτειο του «ΟΧΙ». Στη θέα του πανό με το σύνθημα «ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ» γονείς και συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το νέο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του ελληνισμού προς τον Ιταλό κατακτητή το είπε ένας άνθρωπος που προσέφερε τα μέγιστα στην πατρίδα του και την προστάτευσε με όλα τα μέσα.
Με το πέρας της παρέλασης ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος έκανε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ της πόλης, τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός γιορτάζει το «ΟΧΙ» στον καιρό των «ΝΑΙ» των νεογραικύλων της μεταπολίτευσης και του μνημονίου. Οι δύο πυλώνες του έθνους, η νεολαία και ο Στρατός μπορεί να βάλλονται από τους εθνομηδενιστές αλλά μόνο Εθνική Κυβέρνηση μπορεί να τους κρατήσει ζωντανούς για να αναστηλωθεί το έθνος.
Στη συνέχεια οι Συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο.
Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Καστοριά

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates