BREAKING NEWS

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινά τουρκοσήριαλ με “ήρωες” τους σφαγείς του Μικρασιατικού Ελληνισμού!


Πάντοτε επίκαιρος ο Sun Tsu με τη ρήση του "οι πόλεμοι κερδίζονται πολύ πριν πολεμηθούν σε κατάσταση ένοπλης σύρραξης". Δηλαδή ο Sun Tsu μας εξηγεί ότι η ορθή στρατηγική επιβάλλει πριν ξεκινήσει η εμπόλεμη κατάσταση με τον αντίπαλο να έχουν μεγιστοποιηθεί οι πιθανότητες νίκης με άλλα πιο αθόρυβα, πονηρά και παραπλανητικά προπαρασκευαστικά μέσα. Και χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων αθόρυβων μέσων είναι η διενέργεια κατασκοπείας και πονηρών μέσων η επιθετική διπλωματία. Και φυσικά αντιστοίχων μέσων παραπλάνησης είναι η προπαγάνδα.
Στυγνή προπαγάνδα που οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι διεξάγουν εδώ και χρόνια με σταθερά έντονο ρυθμό με την βοήθεια των προδοτικών καναλαρχών στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο της Ελλάδος. Με στόχο λοιπόν την πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων οι προδότες καναλάρχες εισήγαγαν τις τουρκικές σαπουνόπερες στο τηλεοπτικό μας πρόγραμμα από το 2004. Όλα στον βωμό του χρήματος και οι συστημικοί καναλάρχες προέβαλαν την προπαγάνδα των τούρκων με την δικαιολογία ότι κόστιζε πιο φτηνά από μια ελληνική σειρά.
Βέβαια το κόστος ήταν χαμηλό, επειδή το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάλυπτε ένα σημαντικό μέρος του κόστους δημιουργίας των τουρκικών σειρών ίσως και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση για την Ελλάδα. Φυσικά η ελάφρυνση του κόστους για τους καναλάρχες ερχόταν με ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την τουρκική προπαγάνδα, το γεγονός ότι οι σαπουνόπερες θα έπρεπε να προβληθούν στην τουρκική γλώσσα με υπότιτλους και με κανένα λόγο μεταγλωττισμένες στην ελληνική γλώσσα.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι για χρόνια στα συστημικά «μεγάλα κανάλια» ακουγόταν η ωραιοποίηση του τουρκικού τρόπου ζωής συνέχεια στα τούρκικα. Και με τον όρο ωραιοποίηση σε αυτή την περίπτωση νοείται η σοβαρή παραποίηση προς το καλύτερο που αρκετές φορές παρουσίαζε και εντελώς ψευδής καταστάσεις. Την ίδια ώρα η γνώμη της Χρυσής Αυγής είχε αντισυνταγματικώς μηδαμινή προβολή όπως παραδέχτηκαν και όλοι οι συστημικοί καναλάρχες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής μετά από σχετικές ερωτήσεις του εκπρόσωπου Tύπου του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.
Ως τώρα οι τούρκοι έχουν δημιουργήσει παραγωγές συναισθηματικού περιεχομένου για να ωραιοποιήσουν την θέση τους προς τη διεθνή κοινότητα. Για παράδειγμα από το 2004 μέχρι το 2014 ο ΑΝΤ1 μετέδωσε δεκαπέντε (15) τέτοια συναισθηματικά τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ, το MEGA άλλα έντεκα (11) , ο ΑΛΦΑ έξi (6) και το STAR τέσσερα (4)!Δηλαδή ως τώρα ο σκοπός ήταν να συμπαθήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού τους τούρκους πρωταγωνιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η πρώτη τουρκική σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση ονομαζόταν "τα σύνορα της αγάπης". Πιο ρεαλιστικό θα ήταν να το ονόμαζαν "σφάξε με αγά μου ν αγιάσω".
Τώρα όμως έχει αρχίσει το δεύτερο μέρος της τουρκικής προπαγάνδας που είναι πιο επιθετικό. Στοχεύει στο να γεννήσει τύψεις, να καταρρακώσει το ηθικό και να  εξαφανίσει την επιθυμία ενός αντιπάλου να αντισταθεί σε επερχόμενη στρατιωτική εισβολή. Αυτό το είδος της επιθετικής προπαγάνδας είναι περισσότερο επικίνδυνο σε νεαρές ηλικίες που δεν έχουν ακόμη σχηματίσει άποψη βασιζόμενοι στα αληθινά ιστορικά γεγονότα και είναι ευκολότερο να παρασυρθούν από τα τουρκικά ψέματα.  Φυσικά αν υπάρχει και η βοήθεια από την πέμπτη φάλαγγα του Φίλη που αφαιρεί όλη την σημαντική ελληνική διδακτέα ύλη, η τουρκική επιθετική προπαγάνδα θα βρει ακόμη περισσότερο πρόσφορο έδαφος. Με αποτέλεσμα να κριθεί ότι είναι καιρός και για μια τουρκική στρατιωτική εισβολή σε κάποια νήσο του Αιγαίου ή την Θράκη.
Ειδικότερα την προσεχή Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 ξεσπάει για ακόμη μια φορά στην Τουρκία ένα άκρως ανθελληνικό μένος με τη μορφή ενός σήριαλ που εξελίσσεται στην περίοδο της μικρασιατικής εκστρατείας με τον τίτλο «Εσύ είσαι η πατρίδα μου».
Στο σήριαλ οι Ελληνικές δυνάμεις στην Σμύρνη παρουσιάζονται ως ένας στρατός στυγνής και βάρβαρης κατοχής. Και οι.. απάνθρωποι και αιμοβόροι Έλληνες καταστρέφουν, καίνε και σφάζουν εν ψυχρώ τους δυστυχισμένους τούρκους που υπέφεραν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια από αυτήν την ελληνική καταπίεση. Παράλληλα αναδεικνύει τον μεγάλο πρωταγωνιστή των tούρκων που καταδιώκει και εξοντώνει τους διαφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες Έλληνες του κατοχικού στρατού.
Δηλαδή εντελώς αντίστροφο από την πραγματική ιστορική εκδοχή, αφού οι τούρκοι για παραπάνω από τετρακόσια (400) χρόνια έχουν εντρυφήσει σε πολυποίκιλα ζοφερά εγκλήματα κατά των Ελλήνων. Στυγνά απάνθρωπα εγκλήματα κατά των Ελλήνων αλλά και άλλων λαών όπως των Αρμενίων και των Ποντίων που χρειάζονται πολλά άρθρα μονό απλά για να απαριθμηθούν. Και τουρκικά στρατιωτικά αποσπάσματα που έχουν φέρει τις μεγαλύτερες καταστροφές και σφαγές ιδιαίτερα εναντίον απροστάτευτου άμαχου Ελληνικού, Αρμενικού και Ποντιακού πληθυσμού. Αυτή είναι και η πραγματική γενναιότητα των τούρκων, η άνανδρη δολοφονία αμάχων πληθυσμών σε απάνθρωπα εγκληματικό βαθμό γενοκτονίας.
Η επιλογή της εκκίνησης της τουρκικής επιθετικής προπαγάνδας αυτόν τον καιρό δεν είναι τυχαία. Είναι ο καιρός που έχει προηγηθεί το κλάψιμο του Ερντογάν για τα σύνορα της καρδιάς του στην Θεσσαλονίκη, το παράπονο του για την άδικη Συνθήκη της Λωζάννης, το ονειρώδες οξύ παραλήρημα του για την αμφισβήτηση της Ελληνικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο και το ευγενικό του όραμα για την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με την χρήση της στρατιωτικής βίας.
Εμείς οι Έλληνες κατανοούμε το βρώμικο παιχνίδι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ που δρουν ξεκάθαρα ως πέμπτη φάλαγγα εναντίον της υπόστασης των Ελλήνων στην Πατρίδα τους. Κατανοούμε ότι πρέπει να σταματήσουμε να αναδεικνύουμε στην κρατική εξουσία την συνωστισμένη ρεπουσιανή αριστερά που διορίζει υπουργούς παιδείας καθαρά ανοικτά ανθέλληνες σαν τον Φίλη.
Εμείς οι Έλληνες κατανοούμε το βρώμικο παιχνίδι των τούρκων που επιχειρείται με αυτή την προπαγανδιστική τους επιχείρηση. Κατανοούμε ότι πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας, την ζωή μας και την περιούσια μας από την λαίλαπα που θέλει να έρθει σύντομα από την Τουρκία. Η μόνη πολιτική δύναμη που θα της κόψει με τη μια τις επεκτατικές αιμοβόρες διαθέσεις της είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.  

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates