BREAKING NEWS

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Ράδιο City International για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε τηλεφωνικά στο Ράδιο City International και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Αρίστογλου όπου σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Αρχικά ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη τόσο για την απελευθέρωση της πόλης όσο για την 28η Οκτωβρίου δεν έγινε καμία αναφορά στους πρωταγωνιστές της Ιστορίας, δηλαδή τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τον Ιωάννη Μεταξά. Μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι την περίοδο εκείνη, λόγω του συμφώνου Ρίμπετροπ-Μολότοφ μερικοί δεν είπαν αμέσως ΟΧΙ, κάτι για το οποίο υπάρχουν ιστορικά ντοκουμέντα από τις επίσημες εκδόσεις του ΚΚΕ. 
Επιπλέον τόνισε πως τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Σύριζα που ήταν κομμάτι του, δεν έχουν ποτέ πάρει πίσω την απόφαση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη δηλαδή, για αποκοπή της καρδιάς του Ελληνισμού από τον Εθνικό κορμό. Εν συνεχεία κατήγγειλε την Νέα Δημοκρατία που άνοιξε τις πύλες της παιδείας στους μαρξιστές και βλέπουμε στα μηνύματα για την 28η Οκτωβρίου να αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο λαός είπε το ΟΧΙ ενώ ο Μεταξάς καταδυνάστευε τους Έλληνες».  
Ο συναγωνιστής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό και στον δημογραφικό μαρασμό της πατρίδας μας παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Σχετικά με την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται το Έθνος είπε πως υπάρχει ελπίδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και κατά το παρελθόν είχαμε βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση και τα καταφέραμε. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα το πώς από τον ατυχή πόλεμο του 1897 φτάσαμε στους Μακεδονικούς πολέμους και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Όσο αφορά το νέο φαινόμενο «της μαντήλας» στις παρελάσεις είπε πως αυτό γίνεται για να σπάσουν το φιλότιμο και την συνείδηση των Ελλήνων. Παράλληλα, ανέλυσε την κατάσταση που επικρατούσε κατά την επανάσταση του 1821 σημειώνοντας πως εκτός από Εθνική επανάσταση ήταν και θρησκευτική. Ήταν οι Έλληνες χριστιανοί κατά των ισλαμιστών κατακτητών της πατρίδας μας, διότι υπήρχε η οθωμανική αυτοκρατορία που στην ουσία ήταν χαλιφάτο.
Ακολούθως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην διαπλοκή που υπάρχει στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο αλλά και στην άρνηση της ΝΔ για να μπει μια τάξη στις άδειες των ΜΜΕ.  Απάντησε στις ερωτήσεις των ακροατών και ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για να ξεφύγει η χώρα από τα δεσμά των τοκογλύφων και να μπορέσει να ορθοποδήσει η Ελλάδα με την επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Απαντώντας σε ερώτηση ακροατή για τους δημοσίους υπαλλήλους παρουσίασε αναλυτικά τις ξεκάθαρες θέσεις της Χρυσής Αυγής. 
Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε το δικό του μήνυμα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, τονίζοντας πως υπάρχει ελπίδα και δεν πρέπει να τα παρατούν. Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates