BREAKING NEWS

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

2016: Η Χρονιά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας - 2017: Η Χρονιά της Επέλασης των Εθνικιστών


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Τον Νοέμβριο του 2015, η ανθρωπότητα συγκλονίστηκε από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στο Μπατακλάν. Από τότε κύλισε ένας και πλέον χρόνος και το μόνο που έγινε στην όλη υπόθεση είναι ακόμα περισσότερα τρομοκρατικά χτυπήματα, λιγότερο ή περισσότερο αιματηρά, λιγότερο ή περισσότερο φρικιαστικά.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας εξέδωσαν πάμπολλες εκθέσεις για τους κινδύνους της ισλαμικής τρομοκρατίας, όμως όπως παραδέχονται οι ίδιοι «δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει μηδενικός κίνδυνος». Ο λόγος για αυτό είναι στην Ευρώπη έχει δημιουργηθεί μια ακμάζουσα ισλαμιστική μειονότητα, η οποία αυξάνεται διαρκώς και από τις ροές των λαθρομεταναστών, αλλά και από τους υψηλούς δημογραφικούς δείκτες των πληθυσμών αυτών.
Η Στρατηγική του Ισλαμικού Χαλιφάτου
Το Ισλαμικό Χαλιφάτο ηττάται στο μέτωπο της Συρίας. Είναι θέμα χρόνου να χάσει τα εδάφη που κατάφερε να κυριεύσει πριν την ρωσική επέμβαση και έτσι να πάψει να αποτελεί μία «κρατική» μορφή.
Η αρχική στρατηγική που χρησιμοποίησαν οι ισλαμιστές ήταν να περνάνε μέσω του «βαλκανικού διαδρόμου» προς την Τουρκία και ακολούθως προς την Συρία, προκειμένου να συνδράμουν στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του καθεστώτος Άσαντ.
Όταν όμως διαφάνηκε με πάσα βεβαιότητα η ήττα, άρχισε η εφαρμογή του Plan B, δηλαδή η αντιστροφή της διαδρομής και την επιστροφή στην Ευρώπη και την διενέργεια εσωτερικού πολέμου τρομοκρατίας. Η αντίστροφη πορεία έγινε μέσω των λεγόμενων «προσφυγικών ροών».
Τώρα πλέον οι τζιχαντιστές διαθέτουν εντός Ευρωπαϊκού εδάφους χιλιάδες τρομοκρατών και ένα ευρύτατο δίκτυο τεμένων και τζαμιών για να ασκούν προσυλητισμό στους εκατομμύρια μουσουλμάνους που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Η ευθύνη των πολιτικάντηδων
Οι ευρωπαίοι σοσιαλφιλελεύθεροι και νεομαρξιστές πολιτικοί, επί δεκαετίες εφαρμόζουν την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και της «ενσωμάτωσης» των λαθρομεταναστών.     
Σκεφτόμενοι με όρους ελληνικής πολιτικής, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καντάρης και ο Λαζανάς δολοφονήθηκαν επί συγκυβερνήσεως ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Αντιστοίχως η Μυρτώ κακοποιήθηκε επίσης επί της ίδιας συγκυβερνήσεως. Συνεπώς, ας μην πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε ότι «για όλα φταίει ο Σύριζα», ο οποίος απλά συνέχισε την πολιτική των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η πολιτική αυτή οδήγησε στην ύπαρξη εκατομμυρίων ισλαμιστών εντός της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Αυτό που επετεύχθη ύστερα από την διπλή πολιορκία της Βιέννης γκρεμίστηκε μέσα σε λίγα χρόνια από την πολιτική της παγκοσμιοποίησης. Το Ισλάμ είναι εντός των πυλών, μην έχοντας αλλάξει ούτε ένα γράμμα από τις βασικές επιταγές του.
Τι θα συμβεί το 2017;
Οι πολιτικάντηδες του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» έχουν στα χέρια τους το αίμα αθώων, αλλά ακόμα και μετά από εκατόμβες νεκρών επιμένουν να στοχοποιούν την «ακροδεξιά» αντί να αποδεχτούν τις ευθύνες τους και να αλλάξουν την πολιτική τους.
Μόνιμη επωδός μετά από μία ακόμη εκατόμβη νεκρών είναι «να μην τροφοδοτηθεί η ακροδεξιά». Παράλληλα συνεχίζουν την ίδια πολιτικής της απόλυτης ανοχής απέναντι στους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Το απολύτως βέβαιο για τους μήνες του 2017 είναι ότι όσο οι τζιχαντιστές χάνουν τη μάχη στη Συρία, θα μετατοπίζουν το βάρος των επιχειρήσεών τους στην Ευρώπη. Έτσι θα δημιουργούν νέες εκατοντάδες θυμάτων της ισλαμικής τρομοκρατίας είτε μέσω μαζικών επιχειρήσεων, είτε μέσω «μοναχικών λύκων»· αυτό θα αποτελέσει ζήτημα τακτικής.
Κώστας Αλεξανδράκης
Υ.Γ. Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι από την τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστή με φορτηγό στην Νίκαια της Γαλλίας στα μέσα Ιουλίου του 2016, η οποία είχε ως αποτέλεσμα κοντά εκατό νεκρούς, περιλαμβανομένου του παιδιού που απεικονίζεται κάτω από τα σκεπάσματα. Το αίμα αυτού του παιδιού, όπως και των υπολοίπων νεκρών της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι στα χέρια του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, της Μέρκελ, του Ολάντ και των άλλων ευρωπαίων πολιτικάντηδων, που κουνάνε το ματωμένο δάκτυλό τους στους λαούς της Ευρώπης, χαρακτηρίζοντάς τους "ρατσιστές" και "φασίστες".

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates