BREAKING NEWS

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Οι συναγωνιστές Α. Γρέγος και Δ. Κουκούτσης για την διεύρυνση απονομής της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας αρχικά σχολίασε τα επεισόδια στον καταυλισμό λαθρομεταναστών του Ελληνικού, παρουσία του Μουζάλα και την μη σύλληψη του αφγανού που επιτέθηκε σε Αστυνομικό.
Εν συνεχεία σημείωσε πως «το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας, που προωθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται σε εξέλιξη και γι’ αυτό ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να δείξει καμία ανοχή σε αυτούς τους κομματικούς σχηματισμούς.» Και παράλληλα υπενθύμισε σε κάποιους με ασθενή μνήμη ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ψηφίσει τον νόμο για την ιθαγένεια, τον αντιρατσιστικό νόμο, τον νόμο για την ανέγερση τεμένους και πολλά άλλα ανθελληνικά νομοθετήματα.
Ακολούθως αναφέρθηκε στην καθιέρωση του Ενιαίου Αριθμού Μαθητών τονίζοντας πως προσβάλλονται τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και ήδη έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επιπλέον, κατήγγειλε πως με το παρόν αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου επιχειρείται η απονομή ελληνικής ιθαγένειας σε κάθε λαθρομετανάστη μαθητή και όχι μόνο σε αυτόν που θα φοιτήσει εννέα χρόνια σε ελληνικό σχολείο, γεγονός που θα αλλοιώσει την εθνική υπόσταση των Ελλήνων, που μας συνδέει το ομόγλωσσο, το ομότροπο και κυρίως το ομόθρησκο.
Σε ότι αφορά το άρθρο 14, το θέμα της μειονοτικής εκπαίδευσης, που απορρέει από τις υποχρεώσεις της χώρας μας, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς να ξεχνάει κανείς ότι η μειονότητα είναι θρησκευτική και τίποτε άλλο. Για την μειονοτική εκπαίδευση είπε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ενιαία, με βάση τις επιταγές του Συντάγματος, το συμφέρον του έθνους, αλλά και στη βάση της αμοιβαιότητας. Σε αντίθετη περίπτωση αποτελεί ανείπωτη υποτέλεια, απύθμενο ραγιαδισμό και είναι επικίνδυνη για το μέλλον και της Θράκης και της χώρας μας.
Το κατάπτυστο, ανθελληνικό άρθρο 29 αποτελεί το όχημα με το οποίο θα εδραιωθεί περαιτέρω η εισβολή αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία, με προφανή στόχο όχι την αφομοίωση -ποτέ δεν αφομοιώνονται- αλλά την πλήρη αλλοίωση ενός ακόμη ευαίσθητου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας. Σχετικά με την θεματική ενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες τόνισε πως είναι άμεση και κατεπείγουσα ανάγκη η απόσυρση της αθλιότητας που προκαλεί την οργή κάθε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη αυτής της χώρας.
«Ως γονείς πρωτίστως, ως μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οφείλουμε να ελέγχουμε καθημερινά τη διδακτέα ύλη και το έργο των εκπαιδευτικών, όταν ξεφεύγει από τα όριά του, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της διάχυσης του μαρξιστικού, διεθνιστικού και ανθελληνικού δηλητηρίου σε ευαίσθητες ηλικίες.» ανέφερε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας σημείωσε πως «Η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών έχουν καταρτίσει ένα πλήρως εφαρμόσιμο πρόγραμμα που αφορά στα θέματα παιδείας, μίας πραγματικά εθνικής παιδείας, αυτής που αξίζουν οι Έλληνες μαθητές».
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη θέληση της κυβέρνησης να βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τους λογοθεραπευτές, για τους οποίους ξέρουμε ότι η σύμβαση που έχει γίνει ουσιαστικά υποβιβάζει το επάγγελμά τους.
Σημείωσε πως η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό με την απόφαση της Κυβέρνησης να εντάξει στα σχολεία της χώρας τα προσφυγόπουλα ώστε να μην στερηθούν τη μόρφωση. «Είναι, άραγε, ευαισθησία μόνο ή ένα οργανωμένο σχέδιο των κυβερνώντων που καλύπτεται από το υποτιθέμενο πέπλο της αλληλεγγύης;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά
Σήμερα, δίνονται μεγαλύτερα περιθώρια για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά προσφύγων και μεταναστών. Ο κίνδυνος αλλοίωσης της εθνικής ομοιογένειας είναι υπαρκτός.
«Η αλήθεια είναι ότι στα χρόνια της Μεταπολίτευσης η αιχμή του δόρατος απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι στην αλλοίωση της εθνικής συνείδησης του ελληνικού λαού ήταν πάντα το –εντός εισαγωγικών- Υπουργείο Παιδείας. Κάποτε ήταν και Θρησκευμάτων. Παρήλθαν και αυτές οι εποχές.» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Κλείνοντας, τόνισε πως «Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Απέναντι σ’ αυτά τα σχέδια θα μας έχετε πάντα μπροστά σας».


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates