BREAKING NEWS

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ελεύθερη Ώρα: Η Χρυσή Αυγή σταθερά στο πλευρό των Ατόμων με ειδικές ανάγκες


Ακολουθεί το χθεσινό άρθρο της εφημερίδας:
Η "Εθνική Ένωση Α.Μ.Ε.Α." πάντα κοντά στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες
Σε μια εποχή που κάποιοι -βλ. Α. Σώρρας- φτάσανε στο σημείο να αποκαλούνε τους Παραολυμπιονίκες... "μη κανονικούς ανθρώπους" και να μιλάνε για "πλανήτη των ανάπηρων", είναι πάρα πολύ σημαντικό να προβάλλονται πάνω στο θέμα των Ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) τόσο η ανθρώπινη διάσταση, όσο και η Εθνική.
Γιατί, δεν θα πρέπει κανένας μας να ξεχνάει, πως στην Ελλάδα οι άνθρωποι αυτοί είναι συνάνθρωποί μας, αλλά παράλληλα και Έλληνες, συνεπώς θα πρέπει να τυγχάνουν της ανάλογης προσοχής και δικαιωμάτων με κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Σε λίγες μέρες, η "Εθνική Ένωση Α.Μ.Ε.Α.", κάνει την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο έτος. Η έναρξη της δράσης της "Εθνικής 'Ενωσης Α. Μ. Ε.Α.", υπό την αιγίδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ανακοινώθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και είναι μία προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών να αναδείξουν το θέμα πάνω σε σωστές βάσεις και να σταθούν στο πλευρό αυτών των συνανθρώπων και Συνελλήνων μας.
Ιδρυτικά μέλη της Ένωσης είναι μεταξύ άλλων η αδελφή του δολοφονημένου από αριστερούς παρακρατικούς την 1 η Νοεμβρίου 2013 Γιώργου Φουντούλη, Ειρήνη -την οποία φρόντιζε ο δολοφονημένος αδελφός της-,  καθώς και η κυρία Κωνσταντίνα Ασλανίδου, Δημοτική Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηριστικό του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται από τότε και μετά για την Ένωση, είναι ότι ο αριθμός των ιδρυτικών μελών ξεπέρασε τα απαιτούμενα από τον Νόμο ιδρυτικά μέλη για την ίδρυσή της. Η ίδρυση της "Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α." έρχεται να επιβεβαιώσει και έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα άτομα με αναπηρία και να ακυρώσει την λάσπη των ανθελλήνων και την παραπληροφόρηση για την θέση των Α.Μ.Ε.Α. στο Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.
Είναι χαρακτηριστικό, και πρέπει εδώ πέρα να το τονίσουμε, ότι στο Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, όπως δημοσιεύθηκε στο 8ο Συνέδριο του κόμματος, προβλέπεται ρητά η "Ένταξη των ΑΜΕΑ στην κοινωνία μέσω της χρήσης των ικανοτήτων τους. Στην κατεύθυνση αυτή, θα ανατεθεί σε Έλληνες που υφίστανται οι ίδιοι προβλήματα αποδυνητικής αναπηρίας, η μελέτη και η υλοποίηση σχεδίου που θα οδηγήσει στην πλήρη άρση όλων των ψυχοδιανοητικών και διαρθρωτικών φραγμών σε βάρος των ΑΜΕΑ". Αυτά, για όσους ισχυρίζονται πως τάχα οι Έλληνες Εθνικιστές είναι... "κοινωνικοί ρατσιστές" που "δεν σέβονται"  τους ανθρώπους με κάθε μορφής ειδικές ανάγκες.
Από την κοινωνική συναναστροφή, καθώς και από την επαγγελματική εμπειρία μας, είναι πεποίθησή μας ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές και άλλες δυσκολίες, έχουν ορισμένες επιπλέον ανάγκες τις οποίες η πολιτεία και η κοινωνία έχουν καθήκον και υποχρέωση να συνδράμουν, αλλά οι ίδιοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν Ειδικά Προσόντα τα οποία πρέπει να αναδειχθούν. Όπως οι ίδιοι τόνισαν κατά την διάρκεια των διαφόρων εκδηλώσεων που έχουνε μέχρι στιγμής πραγματοποιηθεί, έχουν στην καρδιά τους χαραγμένο τον αρχαίο Ελληνικό Μαίανδρο!
Ευχή των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι όσα συμβολίζει και εκφράζει, ας τους οδηγούν. Εδώ, αξίζει να τονιστεί πως την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στον Άλιμο, στις 19.30, στην οδό Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου στον 3ο όροφο, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της "Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α.". Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Ευχόμαστε στην Ένωση και τα μέλη της καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη".


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates