BREAKING NEWS

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Μέσα σε τούτη την παγωμένη νυχτιά του Γενάρη κοινωνάμε Πατρίδα”


“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, να ‘μαστε εδώ σε πείσμα των καιρών μέσα σε μια πολιτεία προσκυνημένη και σαπισμένη, εμείς οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής 21 χρόνια μετά για να τιμήσουμε τους ήρωες.
Στην Ξάνθη πριν λίγες εβδομάδες, στη Βέροια πριν λίγες μέρες και στην Αθήνα σήμερα, τι κάνει το κράτος μαζί με το παρακράτος των αναρχοκομμουνιστών; Στήνουν αντισυγκεντρώσεις. Ας μάθει ο Φιντέλ Κάστρο των Βαλκανίων, ο Αλέξης Τσίπρας ότι γρήγορα θα είναι παρελθόν αλλά, εμείς οι Εθνικιστές είμαστε όχι απλά το παρόν, θα είμαστε το μέλλον. Και για να θυμηθώ ένα παλιό σύνθημα που είχαμε πει πάλι από την πλατεία Κολοκοτρώνη, σε παλαιότερα χρόνια, «μας είπανε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές όμως, εμείς είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες».
ΟΧΙ στο παραμύθι της «ελληνοτουρκικής φιλίας»
“Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες μέσα στην παγωμένη ετούτη νυχτιά του Γενάρη, κοινωνάμε Πατρίδα, τιμάμε τους Ήρωες, αλλά, προπαντός, τιμούμε την αξιοπρέπεια μας, κρατάμε ψηλά μια Σημαία και λέμε ότι δεν παραδίνουμε ψυχή, δεν παραδίνουμε την Γη μας.
Το μεγάλο ψέμα της ελληνοτουρκικής φιλίας, δυστυχώς, κρατά χρόνια πολλά και ήτανε στα 1922 όταν ο νικηφόρος μας στρατός που είχε απελευθερώσει όλη τη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Μικρά Ασία αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Πατρίδα προδομένος. Από τότε όλοι οι πολιτικοί άρχισαν το ίδιο παραμύθι. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο στην δεκαετία του 1930, ένας Έλληνας πρωθυπουργός, σύμβολο των “δημοκρατών”, ο Βενιζέλος να προτείνει τον Κεμάλ Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης! Αυτοί είμαστε.
Και λίγο μετά μία άλλη κυβέρνηση, δυστυχώς εθνική, παραχώρησε στο τουρκικό κράτος το σπίτι που υποτίθεται ότι μεγάλωσε ο Κεμάλ Ατατούρκ και είναι σήμερα μουσείο στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη και κάθε χρόνο γίνονται πανηγύρια υπέρ του σφαγέα του Ελληνισμού. Την ίδια στιγμή οι ενταύθα αντιρατσιστές, όλοι αυτοί που θέλουνε τα ανοιχτά σύνορα, κάνουν «Ελληνόπουλα» κάποιους, όπως αυτούς τους αλβανούς που μέσα σε ένα στρατόπεδο Ελληνικό, έκαναν το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Και ποια η αντίδραση; Καμία!”
Ο Ελληνισμός Ξυπνά Από τον Λήθαργο
“Προηγουμένως χαιρέτησε από το βήμα αυτό ο Συναγωνιστής Χρίστου από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, από την πάντοτε Ελληνική Κύπρο. Και θυμάμαι μία κατάσταση τραγελαφική που θέλω να σας τη μεταφέρω σε τρεις σκηνές. Από τη μια, τα παλικάρια μας στην Κύπρο που έγραφαν νέες Θερμοπύλες στην Μάχη του Αεροδρομίου, στην Μάχη της ΕΛΔΥΚ, που δίνανε τον υπέρτατο Αγώνα, που ματώνανε. Είχαμε ομαδικές εκτελέσεις Ελλήνων.
Και στην Αθήνα, τι γινότανε; Δύο εικόνες θα σας πω. Από τη μια τις ουρές στα σούπερ - μάρκετ για να αγοράσουν μακαρόνια και από την άλλη με κεριά στο χέρι για να υποδεχτούνε την ψευτοδημοκρατία της μεταπολίτευσης, που κατάντησε την Πατρίδα μας στα σημερινά χάλια.
Ήτανε Ιανουάριος του 1996, όταν από τα γραφεία μας της οδού Κεφαλληνίας ξεκινήσαμε και βρεθήκαμε έξω από τη Βουλή.  Τότε έξω από τη Βουλή και τώρα μέσα στη Βουλή, πριν λίγες ημέρες τους είπα: «Μας λέει αυτή εδώ η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και καταγγέλλουν τους Τούρκους που αμφισβητούν την κυριαρχία μας. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 21 χρόνια από την τραγική, τη μεγάλη Θυσία τριών γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού στις βραχονησίδες των Ιμίων.
Καλώ την ελληνική Βουλή, μία αντιπροσωπεία βουλευτών από όλα τα κόμματα να πάει στα Ίμια να καταθέσει ένα στεφάνι και να υψώσει μία Ελληνική Σημαία. Μόνο τότε θα δεχτούμε ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά.» Και σιώπησαν όλοι. Δεν μίλησε κανείς…
Τότε είχαμε έναν τραγικό πολιτικό, τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος σήμερα δηλώνει ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας. Να τον χαίρονται. Τι πιο φυσιολογικό; Είχε πει τότε, λοιπόν, το βέβηλο και το βλάσφημο να πούμε ότι την Σημαία δεν την κατεβάσαμε, την πήρε ο αέρας.  Ναι, κ. Πάγκαλε την πήρε ο αέρας και την πήγε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Γης και είναι όλες αυτές εδώ οι Σημαίες που υψώνονται εδώ σήμερα ψηλά στα ουράνια”
Δεν ξεχνάμε την Ιστορία
“Και ήτανε Αύγουστος του 1996 όταν ο βάρβαρος εχθρός δολοφονούσε δύο παλικάρια στην Πράσινη Γραμμή. Πρώτος έπεσε ο Τάσος Ισαάκ και μετά ο Σολωμός Σολωμού, το παλικάρι με το τσιγάρο στο στόμα, που ανέβηκε για να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Και όμως το αίμα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, δεν πήγε χαμένο και γεννήθηκε μέσα από αυτό ένα κίνημα εθνικιστικό στην Κύπρο μας, το ΕΛΑΜ. Στη βουλή της Κύπρου υπάρχουνε σήμερα για πρώτη φορά Εθνικιστές βουλευτές.
Μας λένε κάποιοι για να θυμηθούμε τα γεγονότα εκείνων των ημερών ότι το ελικόπτερο δεν κατερρίφθη. Θυμάμαι σαν τώρα τον σεβάσμιο γέροντα, Αντώνη Βλαχάκο, τον πατέρα του Παναγιώτη να μας λέει σημεία και τέρατα για αξιωματικούς οι οποίοι του εξομολογούντο την σκληρή αλήθεια και θυμόμαστε τις τρύπες στο ελικόπτερο, που μας λέγανε ότι ήτανε… πριτσίνια (!), ενώ φαινότανε καθαρά ότι ήτανε σφαίρες, που είχανε πλήξει το ελικόπτερο. Και ανάμεσα στους άλλους, έχουμε και τη μαρτυρία από τα αδέρφια του Έκτορα Γιαλοψού, που είχανε δώσει συνέντευξη και είχανε πει ότι ανώτατος αξιωματικός τους είχε εξομολογηθεί ότι «αυτό που έχετε στο μυαλό σας ισχύει, δεν θα σας πω τίποτε περισσότερο, αυτό που πιστεύετε έγινε».
Μόνη απάντηση ένα Ελληνικό Casus Belli
“Γκρίζα ζώνη, λοιπόν, στα Ίμια. Ναι, έτσι θέλουνε οι προδότες που εξουσιάζουνε την πατρίδα μας. Υπάρχει, όμως και μία Ελλάδα που γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή, υπάρχει η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής, εσείς.
Απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση, που διατύπωσε στο ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου του 2016, θέση η οποία λέει: «Απέναντι στην τουρκική απειλή πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Θεωρεί επίσης αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.»
Θυμόμαστε πολύ καλά όσοι ζήσαμε εκείνες τις στιγμές τις κηδείες των τριών Αξιωματικών, στο νεκροταφείο του Παπάγου, στην Πετρούπολη, στον Πειραιά, όταν ερχόντουσαν οι πολιτικοί και φεύγανε σαν τα σκυλιά, διωγμένοι από τον Λαό που είχε αγανακτήσει. Και ήτανε τότε, που το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη είχε πει το ευχαριστούμε στους Αμερικάνους και υπέστειλε τη Γαλανόλευκη, από εθνικά κυρίαρχο έδαφος…”
«Ερχόμαστε από τις Θερμοπύλες και την Πύλη του Ρωμανού»
Υπάρχουνε κάποιοι που δεν λησμονούν την ιστορία όσα χρόνια και αν περάσουν. Υπάρχουμε, ερχόμαστε από τα βάθη των αιώνων, είμαστε οι Έλληνες Εθνικιστές, ερχόμαστε από τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, το Μανιάκι, από την Πύλη του Ρωμανού και είστε εσείς αυτοί Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, όλοι εσείς που κρατάτε σήμερα υπερήφανα αυτές τις Σημαίες…
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates