BREAKING NEWS

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Κεραυνοί Λ. Φουντούλη και Ελευθέριου Συναδινού για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, έκανε παρέμβαση στην συζήτηση που διεξήχθη κατά την διάρκεια της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με θέμα την αντιμετώπιση της μαζικής μετακίνησης μεταναστών και προσφύγων. Κατηγόρησε την πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτικών πως ο μόνος λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το σημαντικότατο πρόβλημα είναι πως φοβούνται μην χάσουν τις θέσεις τους, μιας και κατάλαβαν πως τα Έθνη της Ευρώπης αντιδρούν και πως στην πραγματικότητα είναι υπέρ της προσέλευσης λαθρομεταναστών. Ζήτησε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και όσον αφορά τους πρόσφυγες, απαίτησε να παραμένουν μόνο στην πρώτη χώρα υποδοχής που στην περίπτωση της Συρίας είναι συνήθως η Τουρκία.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Τουλάχιστον είναι θετικό το γεγονός πως έχετε αρχίσει να παραδέχεστε σαν πρόβλημα που χρειάζεται λύση τις μαζικές μετακινήσεις προσφύγων και λαθρομεταναστών. Ακούγαμε πολλούς πολιτικούς ηγέτες, ακόμα και μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα, να λένε πως οι μετανάστες θα λύσουν το πρόβλημα της γήρανσης των Λαών της Ευρώπης, πως θα συμβάλλουν στην οικονομική μας ανάπτυξη. Θα θυμάστε και εσείς ασφαλώς τις στημένες γραφικές εκδηλώσεις με τα συνθήματα «Καλώς ήλθατε πρόσφυγες».
Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες μας δείχνουν πως οι Λαοί έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που θα θέλατε να έχουν. Φοβισμένοι λοιπόν μην χάσετε τις έδρες και τα προνόμια σας, αρχίσατε πλέον να αντιμετωπίζετε την κατάσταση όπως πραγματικά είναι.
Βασισμένοι σε ιδεολογικές εμμονές, προσπαθείτε να δώσετε μια προπαγανδιστική και όχι ανθρωπιστική λύση, ενώ στην πράξη συνεχίζεται η αθρόα και παράνομη προσέλευση απελπισμένων από κάθε γωνιά της υφηλίου. Αρχικά, όσον αφορά τους πρόσφυγες, ο χαρακτηρισμός αυτός πρέπει να δίνεται σε όσους προβλέπεται, αλλά να ισχύει μόνο στην χώρα υποδοχής. Να μην γίνονται χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία αποθήκες ανθρώπινων ψυχών. Ως χώρα υποδοχής δεν μπορεί να είναι άλλη από την πρώτη χώρα στην οποία εισέρχονται οι πρόσφυγες.
Όλες οι χώρες πρέπει να συνεισφέρουν οικονομικά στα έξοδα που απαιτούνται ώστε να τους εξασφαλίζεται μια ανθρώπινη διαβίωση για όσο καιρό παραμένουν εκεί, και να  ασκούν πολιτικές πιέσεις με σκοπό τον τερματισμό της κατάστασης που τους ανάγκασε να γίνουν πρόσφυγες. Όνειρο του κάθε πρόσφυγα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι οικονομικοί μετανάστες, να μπορούν να έρχονται μόνο μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι δε παράνομοι θα πρέπει αμέσως να απελαύνονται πίσω στις χώρες τους.
Εάν δεν σταματήσουν οι πόλεμοι και επιτρέπουμε στις μεγάλες εταιρείες να εκμεταλλεύονται απάνθρωπα τους λαούς των αναπτυσσόμενων χώρων, δεν θα μπορέσει ποτέ να υπάρξει πραγματική λύση."
Χρειάζεται βούληση και αποφασιστικότητα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα το Ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό έγγραφο για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών και τόνισε ότι, η λύση δεν βρίσκεται στα έγγραφα και τις μη τηρηθείσες συμφωνίες αλλά στην αποτελεσματική φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ από τα κράτη μέλη, όπου θα εισέρχονται μόνο όσοι τηρούν τα διεθνή πρότυπα και στη διακοπή κάθε επαφής, συζήτησης και συνδιαλλαγής με όποια τρίτη χώρα δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, η έκθεση θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αν η Ένωση διέθετε τη βούληση και την αποφασιστικότητα να δώσει λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Εξηγώ. Είναι αδύνατο να παραβλέψουμε ότι, στο έδαφος της Ένωσης υπάρχουν εκατομμύρια παράνομα διαμένοντες μετανάστες και άτομα των οποίων η αίτηση για χορήγηση ασύλου έχει απορριφθεί.
Όλοι αυτοί διαμένουν ή κυκλοφορούν παράνομα. Είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι το μεγάλο πρόβλημα για την επαναπροώθησή τους, είναι η χορήγηση σωστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Στην κοροϊδία της Τουρκίας και των υπολοίπων τρίτων χωρών, που έχουν υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής, δεν τις τηρούν και μάλιστα απαιτούν περισσότερα ανταλλάγματα, οφείλουμε να απαντήσουμε δυναμικά.
Αφενός χρειάζεται αποτελεσματική φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης από τα κράτη μέλη, όπου θα εισέρχονται μόνο όσοι τηρούν τα διεθνή πρότυπα και αφετέρου διακοπή κάθε επαφής, συζήτησης και συνδιαλλαγής με όποια τρίτη χώρα δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα.
Τέλος, για όσους συνεχίζουν τα λογοπαίγνια με τη χρήση του όρου παράτυπη μετανάστευση, έχω να δηλώσω το εξής. Είναι παράλογο στο ίδιο κείμενο να χρησιμοποιείς τον όρο παράνομα διαμένοντες, αλλά παράτυπα εισελθόντες μετανάστες."
Ρατσισμός είναι να επιβάλεις την βίαιη ενσωμάτωση διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα το άσυλο και τα προσωρινά μέτρα στον τομέα της διεθνούς προστασίας υπέρ της Ιταλίας και της Ελλάδας και τόνισε ότι, ρατσισμός δεν είναι να καταδεικνύεις το πρόβλημα που καλύπτεται από τον μανδύα του κατατρεγμένου και του ανθρώπινου πόνου αλλά ρατσισμός είναι να επιβάλεις την βίαιη ενσωμάτωση διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, δυστυχώς, η πραγματική τραγική κατάσταση κ. Αβραμόπουλε που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των πολιτών της Ελλάδας και της Ιταλίας εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης, απέχει παρασάγγας από τις διαπιστώσεις των πολιτικών φορέων και των εισηγητών των εκθέσεων. Με απλά λόγια, όσοι από το Κοινοβούλιο και την Επιτροπή ασχολούνται με τα θέματα μετανάστευσης είναι αναποτελεσματικοί και μωρόπιστοι.
Βέβαια οι Έλληνες έπρεπε να γνωρίζουν και να μην περιμένουν τίποτα το θετικό από έναν υπουργό ανύπαρκτο που τώρα κάνει τον Επίτροπο.
Η διδακτική των αρχαίων Ελλήνων στηρίζονταν σε μια βασική αρχή. Μην εστιάζεις στη θεραπεία του προβλήματος αλλά ερεύνησε τα αίτια αυτού. Όσες εκθέσεις και αν ψηφίσουμε, αν δεν καταπολεμήσουμε τα αίτια της λαθραίας και μαζικής μετανάστευσης και δεν υπερασπιστούμε την εθνική μας ταυτότητα, υπόσταση και κληρονομιά, θα καταλήξουμε μια αποευρωπαισμένη ισλαμική ένωση με μόνο νόμο τη σαρία.
Δεν είναι ρατσισμός να καταδεικνύεις το πρόβλημα που καλύπτεται από τον μανδύα του κατατρεγμένου και του ανθρώπινου πόνου. Ρατσισμός είναι να επιβάλεις την βίαιη ενσωμάτωση διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών." 


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates