BREAKING NEWS

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Η κατάθεση του αρχιτραμπούκου

 

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Το θράσος και η αναισχυντία, είναι αναμφισβήτητα η διαλεκτική των αθλίων, των παράσιτων που σχεδόν σε όλη τους την ζωή συντηρούνται και επιβιώνουν από τα κομματικά κονδύλια. 
Κάτι τέτοιο είναι και ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη στημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Ο αρχιτραμπούκος Πουλικόγιαννης που ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες με το στειλιάρι στο χέρι, εφορμώντας και χτυπώντας άτομα που πιθανά διαφωνούν με το πνεύμα της κομμουνιστικής «ελευθερίας» και τις πρακτικές των απαξιωμένων πλέον εργατοπατέρων του ΠΑΜΕ, κατέθεσε στη δίκη για την επίθεση που δέχθηκε το 2013 ομάδα αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα, από ομάδα, όπως λέει της Χρυσής Αυγής. Δήλωσε δε, υπερτιμώντας την ανάξια ύπαρξή του ότι η επίθεση είχε στόχο τον ίδιο.
Μετά ως γνωστόν και βάσει της διαλεκτικής της συκοφαντίας, της αντεστραμμένης αλήθειας και της παραπλάνησης που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιεί το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας ως προδότες και πράκτορες ακόμη και χθεσινά δικά του πρωτοπαλίκαρα, προέβη σε απίστευτες φαντασιοπληξίες, προσπαθώντας να αποκαταστήσει έστω κατ ελάχιστο το χρεοκοπημένο γόητρο του ΚΚΕ,  που πάλαι ποτέ ισχυρίζονταν ότι αποτελούσε πρωτοπορία της εργατικής τάξης.
Ισχυρίστηκε λοιπόν, ότι η Χρυσή Αυγή, προσπαθεί να κυριαρχήσει στη Ναυτικοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος (μέχρι εδώ σωστά) για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς 5 μεγαλοεργολάβων που μας χρηματίζουν προκειμένου να εξουδετερώσουμε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την δήθεν φιλεργατική πολιτική που ασκούν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ και να παραδώσουμε τη Ζώνη στα χέρια τους, προκειμένου να χειραγωγούν τους εργάτες με χαμηλά ημερομίσθια και άθλιες συνθήκες εργασίας.
Κατ αρχάς οι ισχυρισμοί του αρχιτραμπούκου και ροπαλοφόρου Πουλικόγιαννη μόνο για χλευασμό και θυμηδία είναι, διότι αν κάποιος φροντίζει για να μπει φαγητό στο πιάτο των εργαζόμενων της ζώνης και να επανακτήσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια ως εργάτες και όχι ως δουλοπάροικοι, είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Η Ναυτικοεπισκευαστική ζώνη, απαξιώθηκε εργασιακά και επαγγελματικά από τότε που οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ απαγόρευαν στους εργαζόμενους, με τη βία των τραμπούκων του ΠΑΜΕ να εργαστούν για ημερομίσθια όχι εξευτελιστικά, αλλά χαμηλότερα από αυτά που έθεταν ως όριο εκείνοι, με αποτέλεσμα όλα τα πλοία που άραζαν για επισκευές, αφού έβρισκαν τη ζώνη κλειστή, έβαζαν πλώρη για τα τουρκικά ναυπηγεία.  Έτσι λοιπόν με τις υπερφίαλες και ατελέσφορες πρακτικές των εργατοπατέρων, οι περισσότεροι των οποίων έκτιζαν μέσω της συνδικαλιστικής τους δράσης, την αυριανή τους πολιτική καριέρα, το Πέραμα υποβαθμίστηκε και παροπλίστηκε.
Αυτό είναι κάτι που δεν το ισχυριζόμαστε εμείς, αλλά το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Τι ισχυρισμούς λοιπόν μπορούν να προβάλουν πλέον, στιγματισμένοι και απαξιωμένοι από τους εργαζόμενους της Ναυτικοεπισκευαστικής ζώνης και ανεύθυνοι συνδικαλιστές του ΚΚΕ, εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής στα εργατικά σωματεία;
Ότι είμαστε θεληματάρηδες και τσιράκια των μεγαλοεργολάβων. Μάλιστα ο αρχιτραμπούκος Πουλικόγιαννης (το επαναλαμβάνουμε για να αποσαφηνίσουμε απόλυτα την ιδιότητά του), ισχυρίστηκε ότι στη συνάντηση με τους μεγαλοεργολάβους συμμετείχαν εκ μέρους του Κινήματος ο Αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός. Μάλιστα ανέφερε και το ποσό του χρηματισμού που και καλά έλαβαν για τις μελλοντικές τους υπηρεσίες. Γύρω στις € 500.000.
Από πού αντλεί αυτές τους τις πληροφορίες;;;
Μα από πού αλλού; Από εκεί που αντλήθηκαν όλες οι πληροφορίες που στήριξαν τη σκευωρία και τη συνωμοσία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, έστησαν το κατηγορητήριο και μέχρι στιγμής, όλες έχουν αποδειχθεί μυθεύματα.  Από έναν ανώνυμο «μάρτυρα» και καλά πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που φοβάται ν’ αποκαλύψει τα στοιχεία του.
Με τέτοιους μάρτυρες – φαντάσματα, μπορούμε να αποδώσουμε στον κάθε Πουλικόγιαννη, κατηγορίες και υπαιτιότητες που φθάνουν και μέχρι τη Σταύρωση.
Φυσικά τολμάει ακόμη να ομιλεί το «ξεπεσμένο», όπως λέγανε κάποτε «τιμημένο» ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές και πολέμιοι του Κεφαλαίου, οι υπέρμαχοι της εργατικής τάξης, που ξεπούλησαν τη συχνότητα του 902 και απέλυσαν άνευ αποζημιώσεως, τους εργαζόμενους.
Αυτοί που κατόπιν τούτου, αρνήθηκαν έλεγχο του ΣΔΟΕ στα κομματικά τους οικονομικά βιβλία, γιατί ποιος ξέρει τι «φίδια» θα ξεπρόβαλαν.
Τώρα όσον αφορά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Πουλικόγιαννης, από αυτούς που του επιτέθηκαν, όποιοι τέλος πάντων ήταν, δεν μπορούμε να πούμε ότι χαιρόμαστε. Καταδικάζουμε την επίθεση, διότι δηλώνουμε ότι είμαστε ενάντιοι απέναντι σε κάθε μορφή βίας.
Αλλά ας μας επιτραπεί να παρατηρήσουμε, όχι με κακία, αλλά με κριτικό πνεύμα ότι εδώ ισχύει «το έστιν δίκης οφθαλμός». Τόσα και τόσα κεφάλια άνοιξε και εκείνος ως αρχιτραμπούκος. Κάποια στιγμή, κάποιος θα άνοιγε και το δικό του.
Θυμόμαστε όλοι την οδηγία που είχε δοθεί στην ΕΣΑΚ στους οικοδόμους του ΚΚΕ, πού είχαν επιστρατευθεί αυτοβούλως αντί των ΜΑΤ το 1979, για να βγάλουν έξω από το Χημείο τους καταληψίες φοιτητές.
» Όχι σπασμένα κεφάλια. Σπασμένο χέρι ή πόδι. 6 μήνες στον γύψο».
Αυτή την δήλωση επισήμαναν με υπερηφάνεια στον γράφοντα, το 1982 συμφοιτητές του μέλη της ΚΝΕ.
Οι πρακτικές και οι μέθοδοι αυτού του χώρου, είναι διαχρονικές.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates