BREAKING NEWS

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

“Από τον Άννα στον Καϊάφα” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΗΝ Ν.Δ.; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
«Τα δάνεια δούλους τους Ελεύθερους ποιεί» ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
«Έχετε στην εξουσία σας τους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που θα τους πάρετε τα πάντα. Όμως από την στιγμή που θα τους αφήσετε χωρίς τίποτε, τότε δεν έχετε τίποτε. Είναι ελεύθεροι». ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ
Τα δάνεια κάνουν τους ελεύθερους ανθρώπους δούλους, μας λέει ο Μένανδρος από τον 4ο π.Χ. αιώνα και την πραγματικότητα αυτήν την βλέπουμε να έχει ισχύ τόσο στις ψυχές των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε μία παθητική δουλικότητα, μέσα στην οικονομική ανέχεια η οποία τους μαστίζει, την βλέπουμε και στην Πατρίδα μας, η οποία δέσμια των δανειστών δεν έχει δική της πολιτική, αλλά ακολουθεί τις εντολές της ξενοκρατίας.
Πολλούς αιώνες αργότερα ο Αλέξανδρος Σολζενίτσιν, ένας άνθρωπος ο οποίος γνώρισε σκληρά στο πετσί του την “ελευθερία” και την “δημοκρατία” του μπολσεβικισμού, δίνει ένα μήνυμα προς τους εξουσιαστές, ότι εάν πάρουν από τους ανθρώπους τα πάντα, εάν τους αφήσουν χωρίς τίποτε, τότε πλέον γίνονται πραγματικά Ελεύθεροι! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει τα μεγαλύτερά της ποσοστά στις λαϊκές περιοχές, στις περιοχές, όπου έχουν υποστεί την μεγαλύτερη πίεση από τον στυγνό οικονομικό πόλεμο κατά του Έθνους μας με τα περίφημα μνημόνια της ψευτοδεξιάς, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δήθεν θα μας έσωζαν…
Μέσα σε αυτήν την κατάσταση ξεπρόβαλλε και πάλι μια αιώνια Ιδέα, η Ιδέα του Εθνικισμού και πήρε σάρκα και οστά με την δυναμική παρουσία στα δημόσια πράγματα της χώρας ενός νέου πολιτικού κινήματος, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ των Ελλήνων.
Ναζιστικό σύμβολο και ο… Μαίανδρος!
Αληθινό πανικό έφερε στο ποδηγετούμενο από μαρξιστές “προφέσορες” πολιτικό κατεστημένο η είσοδος στην Βουλή τον Μάιο του 2012 της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν μας θυμήθηκαν βεβαίως τον Μάιο του 2012. Η προπαγάνδα τους και οι ποταμοί λάσπης είχαν παρελθόν τουλάχιστον μίας 15ετίας, αλλά από εκείνον τον Μάιο, το να μας “θάψουν” έγινε γι’ αυτούς ζήτημα επιβιώσεως. Πίστεψαν ακόμη ότι θα ήταν δυνατόν να γίνουμε ένα με αυτούς, ότι θα σταματήσουμε να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας και ότι θα γίνουμε μέρος ενός αντεθνικού κατεστημένου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας. Πολύ σύντομα τους διαψεύσαμε με τις ασυμβίβαστες και εθνικά υπερήφανες θέσεις μας σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του λαού μας.
Είπαν(για εμάς χωρίς εμάς…) πως ήταν ένας εφιάλτης και γρήγορα θα τελειώσει. Όμως, έκαναν λάθος και πέντε σχεδόν χρόνια μετά μέσα από διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες παραμένουμε όρθιοι, πιστοί στις Ιδέες μας και τις αρχές μας.
Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής του συστήματος και η επιστολή προ ημερών τεσσάρων επωνύμων στελεχών της αριστεράς “διανόησης” στην διοίκηση της ΕΡΤ, με την οποίαν απαιτούν από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό να αποκλείσει εντελώς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραβιάζοντας τον νόμο και την ουσία της δημοκρατίας! Ανάμεσα στους τέσσερις και μία καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, η οποία στο Βήμα της περασμένης Κυριακής έγραψε άρθρο με τίτλο “Στρατηγικές απομόνωσης vs σύγκλισης”.
Στην κορυφή του άρθρου μία τεράστια φωτογραφία η οποία πιάνει σχεδόν μισή σελίδα με οπαδούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι κρατούν Γαλανόλευκες και κόκκινες σημαίες με τον Μαίανδρο και κάτω από την φωτογραφία ο υπότιτλος: “Μέλη της Χρυσής Αυγής με την παραλλαγή του χιτλερικού μαιάνδρου στα λάβαρά τους στους δρόμους της Αθήνας.” Το Διαβάσαμε και αυτό! Ναζιστικό σύμβολο το πιο αρχαίο Ελληνικό σύμβολο ο μαίανδρος, ο οποίος στο διαδίκτυο ανευρίσκεται με τις λέξεις “Greek key”.
“Υγειονομική ζώνη” κατά Χρυσής Αυγής
Στο άρθρο της, λοιπόν, η καθηγήτρια του Παντείου, η οποία απαιτεί εν ονόματι της… δημοκρατίας την φίμωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αναφέρεται στην πρακτική που ακολουθήθηκε στο Βέλγιο εναντίον του κόμματος Vlaams Belang με την δημιουργία μιας “υγειονομικής ζώνης” (cordon sanitaire), μπλοκάροντας το από την σύναψη συμφωνίας ή συνεργασίας μαζί του απ’ όλα τ’ άλλα κόμματα. Δεν μας λέει, όμως, ότι το Vlaams Belang στο Βέλγιο δεν είναι αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, όπως αυτή απαιτεί να συμβεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ελλάδα, γράφοντας τα παρακάτω: “Η στάση “υγειονομικής ζώνης” που τηρούν κόμματα (αλλά και ΜΜΕ), στο πλαίσιο μίας δημοκρατικής πολιτείας νομιμοποιείται από το ότι οι θεσμοί δεν αποτελούν διαμεσολαβητές και μόνον συμφερόντων, αλλά είναι οι ίδιοι στυλοβάτες των δημοκρατικών αξιών…”.
Ένα σκεπτικό φρικώδες, ένας δήθεν “αντιφασιστικός” αποκλεισμός από τους ίδιους τους θεσμούς, οι οποίοι προβλέπουν μέσα από το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας την ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και των κομμάτων! Τι είδους “δημοκράτες” είναι τέλος πάντων όλοι αυτοί που εν ονόματι της… δημοκρατίας απαιτούν να μην έχει λόγο το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, το οποίο εκπροσωπεί σχεδόν το 10% του λαού και να έχουν λόγο κόμματα με ποσοστό λίγο πάνω ή και κάτω από το 3%;
Δεν μας προκαλεί όμως έκπληξη το σκεπτικό της γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσο πιστεύουν στην δημοκρατία τα ορφανά του Μαρξ και αν ακόμη είχαμε μια ελάχιστη αμφιβολία γι΄αυτό, το λιβάνισμα του Φιντέλ Κάστρο πρόσφατα από τους “δημοκράτες” της αριστεράς μας την διέλυσε.
Και… συνοδοιπόροι (!) των νεομπολσεβίκων
Η βρώμικη προπαγάνδα τους δεν έχει αρχή και τέλος. Το νέο σενάριο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι συμπλέει πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ! Πριν αναφερθώ σε αυτό όμως, ας παραθέσω άλλο ένα απόσπασμα από το εν λόγω άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, το οποίο αφορά τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που όλοι τους θεωρούν… εξαπατημένους: “Παρ’ ότι είναι ορθός ο ισχυρισμός ότι τμήμα των εκλογέων των εθνικολαϊκιστικών κομμάτων θα ψηφίζει ευκαιριακά, πλέον η ψήφος στην άκρα δεξιά διέπεται από ιδεολογικές πεποιθήσεις και έχει σταθεροποιηθεί σημαντικά.”
Το παραμύθι, λοιπόν, για ψήφο διαμαρτυρίας άνευ ουσίας και οι ίδιοι ομολογούν ότι έχει τελειώσει προ πολλού.
Ας επανέλθουμε όμως στο εάν και κατά πόσον συμπλέει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι το λένε αυτό! Το λέει η Νέα Δημοκρατία και οι κομματάρχες της την ίδια στιγμή που η Ν.Δ. ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τον αντιρατσιστικό νόμο, την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, αλλά και το συμβόλαιο κοινωνικής συμβίωσης και ψήφισε πρώτα απ’ όλα το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μη τσακώνονται, λοιπόν, δεν είμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει ίδια πολιτική με την Ν.Δ. και δεν είμαστε με την Ν.Δ. γιατί έχει ίδια πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται! Και επειδή ακριβώς έχουν πάρει τα πάντα από τους Έλληνες είναι πλέον Ελεύθεροι και δεν μπορούν να παγιδευτούν από την δόλια ψευδολογία τους. Δεν έχουν κανέναν λόγο να παραμείνουν υποταγμένοι σε ένα πολιτικό κατεστημένο, που καταστρέφει το Έθνος.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates