BREAKING NEWS

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Παππά και Παναγιώταρου κατά της καταστροφικής πολιτικής του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Χρήστος Παππάς: Είστε η συνέχεια του κράτους Σαμαρά!
Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και άλλες διατάξεις.
Αρχικά, ο βουλευτής αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΔΝΤ, όπου στην έκθεσή του, το ταμείο συμφωνεί με τις ελληνικές προτάσεις μόνο στον χαρακτηρισμό του χρέους ως μη βιώσιμο. Εκφράζει, επίσης, την αναγκαιότητα να γίνει αναδιάρθρωση. Ποιο είναι όμως το κόστος της αναδιάρθρωσης; Η πρόταση του ΔΝΤ περιλαμβάνει την διεύρυνση της φορολογικής βάσης.
Αυτή η έκθεση αναφέρεται και στα κόκκινα δάνεια, ζητάει την μείωση των συντάξεων και την άρση όλων των περιορισμών που υπάρχουν για μερικούς συμπολίτες μας. Τα συνεχή Μνημόνια οδηγούν σε δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα για τον ελληνικό Λαό, μια νέα τουρκοκρατία, ενώ η μοναδική διέξοδος είναι η θέση της Χρυσής Αυγής για επιστροφή στον πρωτογενή τομέα.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο, ελάχιστα θα μπορούσε να προσφέρει, λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης και κατεύθυνσης, ενώ συνεχίζει την ήδη υπάρχουσα δομή. Η αριστερά υποτίθεται ότι θα τροποποιούσε την καθεστωτική λογική των παλαιών κομμάτων, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε.
Το νομοσχέδιο δεν προβάλλει καμία περιστολή των δαπανών, αντίθετα την αύξησή τους με μεθοδεύσεις και διορισμούς νέων υπαλλήλων. Δεν καταργεί το Επιστημονικό Κέντρο Ανάλυσης και Σχεδιασμού (ΕΚΑΣ), παρά την αποτυχία της λειτουργίας του ως ερευνητικό – μελετητικό όργανο, αλλά ούτε και το επιστημονικό συμβούλιο με εξειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο. Με λίγα λόγια, δεν περιστέλλονται καθόλου οι δαπάνες και δημιουργείται ένα κομματικό κράτος.  
Συγκριμένα, το άρθρο 4 αναφέρεται στα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών, μια διαχρονική πηγή σκανδάλων και μαύρου χρήματος από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Το εν λόγω άρθρο δεν διασφαλίζει την διαφάνεια, καθώς παραστατικά για τις εισροές των κονδυλίων θα κρατούνται μόνο για ποσά άνω των 50 χιλιάδων ευρώ. Η Χρυσή Αυγή προτείνει όλες οι δαπάνες να φέρουν την προσωπική υπογραφή του υπουργού και ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει τους δικούς του σε κάθε ευκαιρία χωρίς πολιτική αρμοδιότητα ή σαφές αντικείμενο εργασίας.
Ηλίας Παναγιώταρος: Συνεργάζεστε με ανθέλληνες για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος!

Στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών, όπου έθιξε την εξέχουσα θέση που έχει στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της χώρας ο Χρήστος Ροζάκης (Ροζενστάιν).
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως πρόκειται για στενό συνεργάτη του Κώστα Σημότη του οποίου η κυβέρνηση οδήγησε την χώρα στην καταστροφή και που ως αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μόνο τα συμφέροντα της χώρας δεν υπερασπίστηκε, καθώς υποστήριξε το ανθελληνικό «Ουράνιο Τόξο» καθώς και τον ψευδομουφτή της Θράκης.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος κατέληξε, αποκαλύπτοντας την δουλοπρεπή στάση του υπουργείου Εξωτερικών όσον αφορά την Θράκη, την Βόρειο Ήπειρο και τα συμφέροντα της Πατρίδας μας γενικότερα.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates