BREAKING NEWS

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ


Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.


Για τις τουρκικές προκλήσεις:  «Όποιος ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, κάποια στιγμή θα γίνει και ζημιά. Ηθικό υπάρχει στον Ελληνικό Στρατό, αλλά χρειάζεται προσωπικό και εξοπλιστικά μέσα. Η Τουρκιά εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ η Ελλάδα όχι. Αυτό που είπε ένας Τούρκος αξιωματούχος για 130 βραχονησίδες, μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά σε λίγο καιρό θα είναι μία πραγματικότητα η αμφισβήτηση με γεγονότα της Ελληνικής κυριαρχίας πάνω σε αυτές τις βραχονησίδες».
Για διαπραγμάτευση και επιστροφή στη δραχμή: «Είναι ανέκδοτο να μιλάμε για διαπραγμάτευση. Είναι οι διαθέσεις των πάσης φύσεως δανειστών και η μηδενική αντίσταση από Ελληνικής πλευράς. Ας ανατρέξουμε τι έλεγαν τα στελέχη της Κυβέρνησης, για να δείτε ότι στο τέλος περνά η επιταγή των δανειστών. Γυρίζουμε στη συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή.
Το 2012 αυτό φόβιζε τον κόσμο, ενώ τώρα το συζητούν όλοι. Η Χρυσή Αυγή το έλεγε από το 2013, ότι πρέπει να γίνει βάσει σχεδίου. Είναι επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, για να έχουμε στα χέρια μας την οικονομία της χώρας μας. Είναι αφελές, μία χώρα να μην έχει Plan b, ειδικά η Ελλάδα που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αν μας διώξουν οι δανειστές από το ευρώ, εμείς να μην έχουμε εναλλακτικό σχέδιο;».
Για εκλογές και δημοσκοπήσεις: «Επιμένω ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές. Οι της Κυβέρνησης είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και αν γίνουν εκλογές θα χάσουν τις καρέκλες τους. Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι πολύ λίγη. Λέει ότι θα κάνει ακριβώς τα ίδια με τον Τσίπρα και τον Κάμμενο, γι’ αυτό δεν ανησυχούν οι δανειστές να γίνουν εκλογές. Ο φόβος τους αν γίνουν εκλογές είναι ο αστάθμητος παράγοντας. Αν η Χρυσή Αυγή πιάσει ένα ποσοστό άνω του 10% ή μπουν άλλα κόμματα αντιμνημονιακά στη βουλή και αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων εντός του ΚοινοβουλίουΓια τις δημοσκοπήσεις, σε όλες βγαίνει 3η δύναμη. Σε μία δημοσκόπηση βγήκε 3ο το ΠΑΣΟΚ και γελούσαν και τα πεζοδρόμια!»
Για τους αγρότες: «Αν οι αγρότες θέλουν να πετύχουν κάτι, δεν πρέπει να βασίζονται σε κανέναν αγροτοσυνδικαλιστή. Για να κερδίσουν κάτι, πρέπει να φτάσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέχρι τέλους.»
Για τα αστυνομικά τμήματα που έκλεισαν στην Αρκαδία: «Είναι τραγική η πολιτική της Κυβέρνησης να κλείνει αστυνομικά τμήματα, ενώ αυξάνεται η εγκληματικότητα. Φανταστείτε να κλείνει στο Λεβίδι και να ξέρουν ότι για χιλιόμετρα γύρω γύρω δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία. Με κάτι θεωρίες ότι θα υπάρχει αστυνομικός της υπαίθρου, δεν ευσταθούν,. διότι δεν υπάρχει προσωπικό και μέσα.»
Επίσης, αναφέρθηκε ακόμα για τα... δανεικά και αγύριστα που έχουν πάρει κόμματα και ΜΜΕ και μίλησε για «κουκούλωμα» που πάει καλά και συνεχίζει ακάθεκτο. Μίλησε για αίσχος του Υπουργείου Παιδείας να κάνει εβδομάδα ενημέρωσης για έμφυλες ταυτότητες. Τέλος, έκανε σχόλιο για την αποχώρηση δημοτικού συμβούλου, την μέρα που εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης και έκανε λόγο για επικοινωνιακές.. τρακατρούκες. 


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates