BREAKING NEWS

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

“Ελληνική Αυγή” και κάτοικοι Αθηνών ενάντια σε ΜΚΟ και “αλληλέγγυους”! Κράξιμο σε ΚΚΕδες και αριστεριστές στο Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ


Οι πολίτες από Πατήσια και Εξάρχεια μίλησαν για "εισβολείς" και ύψωσαν τους τόνους με αποτέλεσμα ο Καμίνης να τους αποβάλλει από την συνεδρίαση!
Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων όταν πήραν τον λόγο οι κάτοικοι περιοχών που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση.
Με σημεία αναφοράς τις παράνομες καταλήψεις στο Νοσοκομείο Πατησίων και στο 5ο Λύκειο Εξαρχείων, οι εκπρόσωποι των περιοχών αυτών κατήγγειλαν την ατιμωρησία των "αλληλέγγυων", που ενώ παραβιάζουν καθημερινά την νομιμότητα, παραμένουν στο απυρόβλητο.
Έκαναν, μάλιστα, λόγο για "εισβολείς", γεγονός που ενόχλησε τους λαθρολάγνους της αριστεράς. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τα άκουσε σε πολύ έντονο ύφος από τους πολίτες, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Καμίνης και να ζητήσει την αποβολή τους από την αίθουσα.
Οι εκπρόσωποι της ψευτοδεξιάς, Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης, ήταν στην κυριολεξία ανύπαρκτοι και δεν είπαν ούτε μία λέξη για τα μείζονα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων. Απέδειξαν στην πράξη πως ο μόνος λόγος που κατέβηκαν στις εκλογές ήταν για να κόψουν ψήφους και να μην αναλάβει την διοίκηση του Δήμου η Χρυσή Αυγή.
Ο εκπρόσωπος της παράταξής μας Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τους κατοίκους να συνεχίσουν τον Αγώνα τους για αξιοπρεπή διαβίωση και εξέφρασε την στήριξή μας στα δίκαια αιτήματά τους. Δήλωσε μάλιστα πως θα μεταβεί αυτοπροσώπως στη ΓΑΔΑ για να απαιτήσει να λυθεί το πρόβλημα των καταλήψεων.
Πράγματι, σήμερα 13/9 ο επικεφαλής της παράταξής μας συνάντησε τον Τμηματάρχη Αστυνόμευσης της ΓΑΔΑ στον οποίο εξέθεσε εκ νέου το πρόβλημα, απαιτώντας την άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Εν συνεχεία κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των καταληψιών, αλλά και κατά των κρατικών λειτουργών που δεν πράττουν το καθήκον τους.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
του Ηλία Κασιδιάρη, Βουλευτή Αττικής και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»
ΚΑΤΑ
Παντός υπευθύνου
Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται το θλιβερό φαινόμενο της παράνομης κατάληψης κτιρίων στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων από άτομα αγνώστου ταυτότητας, που με τον μανδύα του δήθεν «αλληλέγγυου» καταπατούν δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και στεγάζουν σε αυτά λαθρομετανάστες.
Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο 1ο και το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων λόγω των παρανόμων καταλήψεων-καταπατήσεων:
1) Του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων
2) Του 5ου Λυκείου Αθηνών Εξαρχείων
3) Του Ξενοδοχείου City Plaza οδ. Αχαρνών
Σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς (ΚΕΔΕ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ), οι συνθήκες που επικρατούν στα υπό κατάληψη κτίρια αποτελούν «υγειονομική βόμβα στην καρδιά της Αθήνας». 
Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες και νομικές ενέργειες των κατοίκων των περιοχών που πλήττονται από το εν λόγω φαινόμενο, ουδεμία αρμόδια κρατική υπηρεσία έχει πράξει το καθήκον της ώστε να εκκενωθούν οι παρανόμως καταληφθέντες χώροι και οι καταληψίες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΩ
  • Την ποινική δίωξη των προσώπων (φυσικών και ηθικών αυτουργών) που έχουν προβεί στις ως άνω καταλήψεις-καταπατήσεις.
  • Να διαταχθούν τα νόμιμα για την άρση των καταλήψεων και την απομάκρυνση των καταληψιών από τους ως άνω χώρους.
  • Να ελεγχθεί ποινικά η συμπεριφορά των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων που έχουν παραλείψει να πράξουν το καθήκον τους σχετικά με την εκκένωση των παρανόμων καταληφθέντων χώρων παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες των κατοίκων των πληττόμενων περιοχών.
Αθήνα, 13-09-2016
Ο μηνυτής

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates