BREAKING NEWS

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Γιώργος Γερμενής: Μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη η Χρυσή Αυγή! - Συνέντευξη στην εφημερίδα «Εμπρός»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα από καρδίας συνέντευξη παρεχώρησε στο «ΕΜΠΡΟΣ» ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Γερμενής. Ο κ. Γερμενής μιλάει για τα πολιτικά προβλήματα που αυτή την στιγμή απασχολούν την χώρα και τους πολίτες της, μας βοηθάει όμως να γνωρίσουμε και τον άνθρωπο Γ. Γερμενή που εξακολουθεί να παραμένει απλός και προσηνής, όπως όλοι εξάλλου οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.
Συνέντευξη στον Π. Παναγόπουλο
- Π.Π. Κύριε Γερμενή, θα ήθελα να μου μιλήσετε εν αρχή για τις διώξεις και τις φυλακίσεις των Βουλευτών αλλά και των μελών της Χρυσής Αυγής. Τι κρυβόταν πίσω από όλα αυτά;
Γ.Γ. Θεωρώ είναι γνωστό τοις πάσι πως όλο αυτό το σκηνικό που έστησε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά ήταν πέρα ως πέρα κατασκευασμένο. Αυτό βέβαια φαίνεται και στην ως τώρα έκβαση του δικαστηρίου και από τις καταθέσεις των μαρτύρων που φανερώνουν πως δεν έχουμε καμία ανάμιξη σε καμία από τις πράξεις για τις οποίες μας κατηγορούν. Το ότι όμως ένα ολόκληρο κόμμα διασύρεται στην αίθουσα των δικαστηρίων αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που πλήττει την ίδια την δικαιοσύνη.
Η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε και συνεχίζει να ακολουθείται, όταν για παράδειγμα εγώ ως εκλεγμένος Βουλευτής δεν μπορώ να πράττω κάποια από τα καθήκοντα μου όπως το να μεταβώ στην ΔΕΘ ή στην εκδήλωση που είχαμε στις Θερμοπύλες για να τιμήσουμε τους Ήρωες της φυλής μας λόγω του ότι μου απαγορεύουν να βγω εκτός Αττικής ή να διανυκτερεύσω σε άλλη κατοικία και ότι δεν μπορώ ούτε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, Κεφαλληνία να πάω να επισκεφτώ τους τάφους των προγόνων μου, αποτελούν τεκμήρια όχι μιας υπόθεσης της δικαιοσύνης αλλά μιας καθαρά εκδικητικής μανίας ψηφοθηρίας.
- Π.Π. Όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε ένα τεράστιο Hot Spot. Τι αντίκτυπο πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν πρακτικά όλα αυτά στους Έλληνες πολίτες αλλά και την ίδια την χώρα;
Γ.Γ. Στόχος αυτών των οποίων έχουν τις τύχες της πατρίδος μας στο χέρι τους είναι να αλλάξουν βιολογικά την σύνθεση του Ελληνικού έθνους και να την αντικαταστήσουν με αυτές των λαθρομεταναστών. Οι άνθρωποι δεν το κρύβουν έχουν ιδεολογικές εμμονές από τότε που ήταν εκλογικά στο 4% και ενώ πήραν ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της τάξης του 35% συνεχίζουν να θέλουν να ικανοποιήσουν την μειοψηφία. Βέβαια αυτή ήταν πάντοτε η Αριστερά, από την άλλη, η Δεξιά του Μητσοτάκη δεν λέει και δεν κάνει απολύτως τίποτα το διαφορετικό, αντίθετα συμφωνούν σε όλα και μάλιστα και στην απαράδεκτη κατάσταση αυτών των μόνιμων πλέον από ό,τι φαίνεται Hot Spot.
- Π.Π. Τα προβλήματα στην παιδεία είναι τεράστια. Η κυβέρνηση με την πολιτική της την κατακερματίζει. Οι Έλληνες μαθητές τείνουν να γίνουν μειοψηφία στα σχολεία. Ποια είναι η θέση της Χρυσής Αυγής για όλα αυτά;
Γ.Γ. Ήδη από τις μικρές ηλικίες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα Ελληνόπουλα που θα μείνουν απ’ έξω είναι 40.000. Την ίδια ώρα σε δημοτικά σχολεία σε διαμερίσματα όπως για παράδειγμα στην Α΄ Αθηνών υπάρχουν τάξεις χωρίς καθόλου Ελληνόπουλα, εάν προσθέσεις σε όλο αυτό και την υπογεννητικότητα που υπάρχει στους Έλληνες, σε 10 χρόνια το πολύ τα στοιχεία που θα έχουμε και οι καταστάσεις που θα βιώνουμε θα είναι τρομαχτικές.
Πέρα από κομματικές γραμμές, η θέση όλων των Ελλήνων πρέπει να είναι η επιβίωση του γένους μας. Δεν είμαστε ούτε Αμερικάνοι με 500 χρόνια ιστορία ούτε ένα κρατίδιο που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα. Είμαστε οι Έλληνες που δίδαξαν πολιτισμό, φιλοσοφία, αρετή και τόλμη για πάνω από 4.000 χρόνια! Από εμάς ξεκίνησαν τα πάντα, οπότε στο θέμα της παιδείας δεν χωράνε εκπτώσεις για εμάς είναι η μέγιστη προτεραιότητα τα Ελληνόπουλα.
- Π.Π. Οι Έλληνες υπερφορολογούνται για να συντηρούνται οι μετανάστες. Οι συντάξεις και οι μισθοί ψαλιδίζονται. Μιλήστε μου λίγο για όλα αυτά. Που μας οδηγούν;
Γ.Γ. Από το πρώτο μνημόνιο για όσους το έχουν μελετήσει γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για το που θα πάνε οι μισθοί και οι συντάξεις. Εμάς δεν μας κάνει καμία εντύπωση  αυτό και δυστυχώς όσο θα παραμένουμε κάτω από την πολιτική του μνημονίου θα συνεχίσουν να κατρακυλούν ακόμη περισσότερο και οι μισθοί και οι συντάξεις! Είναι απλό. Πρέπει να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να ψηφίσουν την επόμενη φορά την μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη που είναι μέσα στο Κοινοβούλιο, την Χρυσή Αυγή! Αν αντί για 7% πάρουμε 17% θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, για το συμφέρον του απλού Έλληνα πολίτη.
- Π.Π. Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης με ανοιχτά σύνορα. Τι συνέπειες μπορεί να έχει για την χώρα εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί;
Γ.Γ. Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει και κάτι άλλο ότι δεν είμαστε σοβαρό κράτος. Όταν για παράδειγμα η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αλβανία, η Ρουμανία κράτη που για πολλά χρόνια ήταν πίσω από εμάς, δείχνουν να έχουν μια σοβαρή πολιτική και θέση πάνω στο τόσο σοβαρό θέμα, κρατώντας κλειστά τα σύνορα τους σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η οποία όχι μόνο έχει αφήσει τα Ελληνικά σύνορα ξέφραγο αμπέλι, αλλά επιπρόσθετα δίνει Γη και Ύδωρ στην Τουρκία και δείχνει έναν τεράστιο ζήλο για να ικανοποιήσει την Μέρκελ. Μια μικρή χώρα όπως είναι η Ελλάδα, χρεοκοπημένη και οικονομικά κατεστραμμένη με πληθυσμό κάτι λίγο παραπάνω από 10 εκατομμύρια αυτόχθονες δεν γίνεται να κοντεύουν τα 5 εκατομμύρια οι ξένοι! Οι συνέπειες όπως προείπαμε θα είναι ασύλληπτα τρομαχτικές.
- Π.Π. Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος σχεδιασμός εκ μέρους της κυβέρνησης για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος;
Γ.Γ. Και να μην το πιστεύουμε εμείς τα γεγονότα είναι αυτά που δείχνουν την αδιάψευστη αλήθεια. Όταν επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ψηφίστηκε να φτιαχτεί το μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό και επί των ημερών των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επικυρώθηκε δείχνει πως οδεύουμε προς τα εκεί. Οδηγούμεθα σε μια κατάσταση που πιθανόν τα επόμενα χρόνια να είναι μη αναστρέψιμη και να βλέπουμε αυτά τα θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν σε χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο να τα βιώνουμε και εμείς.
- Π.Π. Κατά πόσο επηρέασε τον τρόπο της ζωής σας η μετάβαση του Γ. Γερμενή από την μουσική στην πολιτική;
Γ.Γ. Από μικρή ηλικία ήμουν συνειδητοποιημένος πολιτικά και πάντα δίπλα στον αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή. Σίγουρα ο πολύς κόσμος μπορεί να μην γνωρίζει ότι η μουσική καταλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην ζωή μου όπως και ο αθλητισμός, καθώς για πολλά χρόνια έκανα πρωταθλητισμό στο άθλημα της πυγμαχίας και συνεχίζω να είμαι κοντά στο άθλημα. Επίσης επαγγελματικά ανήκω στον κλάδο των αρτοποιών και έδωσα μάχη στην Βουλή για την μη χρήση της κατεψυγμένη ζύμης που στην ουσία είναι καρκίνος στο τραπέζι της Ελληνικής οικογένειας, που δυστυχώς η Ελληνική Βουλή το ψήφισε. Πρέπει να πούμε ότι είμαστε υπέρ του φούρνου της γειτονιάς που παράγει μόνος του τα προϊόντα! Η ζωή μου δεν επηρεάστηκε, είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν εκλεγώ βουλευτής. Απλός καθημερινός άνθρωπος ευγενικός με τους ευγενείς.
- Π.Π. Τι μήνυμα έχει να απευθύνει ο Γ. Γερμενής προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες;
Γ.Γ. Να μην κάνουν υπομονή να μην σκύβουν το κεφάλι και να πάρουν την τύχη των παιδιών τους στα χέρια τους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πέρα από την αφύπνιση και την εγρήγορση που πρέπει να έχει ο κάθε Έλλην πολίτης σύμφωνα με τα πρότυπα του Ισοκράτη! Οι Έλληνες γεννιούνται δεν γίνονται μέσα στα σχολεία!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates