BREAKING NEWS

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τουρκικός επεκτατισμός εις βάρος της Ελλάδος – Από τους λαθρομετανάστες μέχρι τα τουρκοσήριαλ


Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχοντας πλήρη γνώση της γεωπολιτικής θεωρίας, των σκοπούμενων της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και χωρίς να εθελοτυφλούμε ελέω της «ελληνοτουρκικής φιλίας» και των ματωμένων τουρκικών λιρών του «ανθελληνικού τουρισμού» δεν χρειαζόμασταν τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για «αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης» για να αντιληφθούμε ότι η Τουρκία στην ουσία λειτουργούν βάσει σχεδίου για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εις βάρος της χώρας μας.
Μπορεί οι χαχόλοι του Μεγάρου Μαξίμου να «ανησύχησαν» μονάχα όταν άκουσαν τον Ερντογάν να μιλά ευθέως για την τουρκία που «δεν φυλακίζεται» στα σύνορά της, όμως στην πραγματικότητα αυτό που ζούμε είναι οι τελευταίες πράξεις ενός σχεδίου που βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το οποίο θα σας περιγράψουμε, προσθέτοντας στοιχεία από την τρέχουσα επικαιρότητα.
Τουρκοπράκτορες στη Θράκη
Η Τουρκία εποφθαλμιά την Θράκη και παρότι δεν το δηλώνει επισήμως, αυτό είναι που διατρανώνουν διάφοροι τουρκοπράκτορες, οι οποίοι έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να βγάλουν σημαία «ανεξάρτητης Θράκης», η οποία βρίσκεται σε κάθε συνεύρεσή τους.
Προσφάτως, οι συγκεκριμένοι πράκτορες, από κοινού με κυβερνητικούς βουλευτές, οργάνωσαν επεισόδια σε αντισυγκέντρωση κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Στην ουσία πρόκειται για μία πάγια τακτική της Τουρκίας να ανακαλύπτει «τούρκους» πίσω από κάθε μουσουλμάνο στην περιοχή των Βαλκανίων και να αποσκοπεί στο να τον «προστατεύσει», ήτοι να επεκτείνει την επιρροή της στην περιοχή που βρίσκεται αυτός ο μουσουλμάνος.
Η τακτική αυτή δεν θα πρέπει να αψηφάται από την ελληνική διπλωματία, αφού είναι ουσιαστικά η τακτική που χρησιμοποίησε η Αλβανία στην περίπτωση του Κοσόβου και οδήγησε τελικά στην απόσχιση της εν λόγω περιοχής από την Σερβία.
Λαθρομετανάστευση και τζαμί στο κέντρο των Αθηνών
Δεν είναι καθόλου κρυφό και το έχει εκφράσει και Οζάλ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί τον δούρειο ίππο του τουρκισμού, αφού πρόκειται για μαζική μετακίνηση μουσουλμανικού πληθυσμού, ο οποίος εν ευθέτω χρόνω θα χρησιμοποιηθεί ως «τουρκικός» για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.
Δεν ήταν συμπτωματικό το γεγονός ότι για το τζαμί στον Βοτανικό, που χτίζει άρον άρον η κυβέρνηση των ανθελλήνων, παρέα με την αντιπολίτευση, η πίεση προερχόταν από την Τουρκία, ενώ στην αρχή είχαν φτάσει μέχρι να δηλώσουν ότι θα το χρηματοδοτήσουν.
Ισλαμικό τόξο περικύκλωσης της Ελλάδος
Η Αλβανία ασκεί ανθελληνική πολιτική και παράλληλα έχει υπογράψει συμφωνία ελλιμενισμού του τουρκικού στόλου στα λιμάνια της. Την ίδια στιγμή, η Τουρκία της παρέχει ακόμα και τις στολές για την αστυνομία της.
Στα Σκόπια αντιστοίχως ακολουθείται μία παρόμοια πολιτική, παρότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός είναι κατά πολύ μικρότερος. Τα Σκόπια εξοπλίζονται από την Τουρκία με αντάλλαγμα την πίεση εναντίον της Ελλάδος.
Αντίστοιχες κινήσεις γίνονται για προσεταιρισμό πληθυσμών και επιβολή ανθελληνικών πολιτικών και στην Βουλγαρία.
Τουρκοσήριαλ
Είδαμε τον «Σουλεϊμάν» και τώρα, όπως γράψαμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και πλέον αναμεταδίδουν και άλλα μέσα, θα δούμε και τουρκοσήριαλ καινούργιο σχετικά με την Μικρασιατική Καταστροφή όπου οι θύτες παρουσιάζονται ως θύματα.
Αυτή η πρακτική που είναι γνωστή ακόμα και σε μαθητές Β’ Λυκείου, που την περιγράφουν στις εκθέσεις τους καλείται πολιτιστικός επεκτατισμός και αποσκοπεί στην άμβλυνση των αντιστάσεων του προς κατάκτηση λαού, αλλά και την προβολή των θέσεων του κατακτητή προς την προς κατάκτηση χώρα και τη διεθνή κοινότητα.
Το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι του σημείου τέτοια σήριαλ να προβάλλονται ακόμα και ανήμερα 25ης Μαρτίου είναι δείγμα της δουλείας των εγχώριων πλουτοκρατών στο χρήμα, ακόμα και αν αυτό έχει πάνω του το αίμα των Ελλήνων.
Οικονομικός επεκτατισμός
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, η τράπεζα Ziraat δίνει χαμηλότοκα (έως σχεδόν άτοκα) δάνεια σε τούρκους για να αγοράζουν την γη των Ελλήνων στην Θράκη. Παράλληλα τούρκοι πλουτοκράτες, σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κατεστημένο και την ανθελληνική κυβέρνηση, αγοράζουν δομές στην Ελλάδα και ετοιμάζονται για τη νέα «οθωμανική εποχή».

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates