BREAKING NEWS

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή είναι η εγγύηση μιας ισχυρής Ελλάδος!


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Το δράμα του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα και θα διαρκεί όσο εκείνος θα επιλέγει διαχειριστές του χάους και της δυστυχίας, φοβούμενος να αντικρίσει κατάματα την λύση των προβλημάτων του. Ποια είναι αυτή η λύση; Είναι εκείνη την οποία οι σημερινοί εξουσιαστές προβάλλουν διεθνώς ως το απόλυτο κακό, ως την μέγιστη των απειλών του σύγχρονου κόσμου: είναι ο Εθνικισμός!
Δεν είναι διόλου συμπτωματικό το γεγονός ότι εν μέσω μνημονιακής οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας, η οποία όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά αντιθέτως οξύνεται, τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, υποδεικνύουν την άνοδο του Εθνικισμού ως την πρωταρχική απειλή για τους Λαούς. Εδώ έχουμε το εξής οξύμωρο: οι υπεύθυνοι του χάους να προειδοποιούν τα θύματά τους (τους συμπατριώτες μας) πως ο Εθνικισμός θα επιφέρει την καταστροφή, γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως η υπ’ αριθμόν ένα απειλή!
Στην πραγματικότητα, οι εξουσιαστές πράττουν το εξής: παρουσιάζουν εκείνο που συνιστά ουσιαστική απειλή για τα συμφέροντά τους ως απειλή εις βάρος των συμφερόντων του Λαού. Και προς καλλιέργεια αυτής της απάτης χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης και τους αχυρανθρώπους τους σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Κοινή συνισταμένη όλων εκείνων που κραυγάζουν ασταμάτητα για τον εθνικιστικό κίνδυνο είναι τούτη: άπαντες πλουτίζουν από το υπάρχον διεφθαρμένο σύστημα, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.
Το ερώτημα προς αυτά τα ανθρωπάκια που δεν έμαθαν άλλο τι στη θλιβερή τους ζωή από το να γλείφουν τους κλειδοκράτορες της εξουσίας, είναι αμείλικτο: που ήσασταν εσείς, «ευαίσθητοι» σήμερα κονιόρδοι, όταν το «δημοκρατικό» τόξο και οι μηχανισμοί του κατέκλεβαν το Κράτος; Η απάντηση είναι απλή: τότε έβγαζαν το σκασμό διότι η υποκριτική σημερινή τους ευαισθησία ήταν εξαγορασμένη από τους κυβερνώντες και κατ’ αντιστοιχία η τωρινή τους ευαισθησία έχει ξανά εξαγοραστεί από τους κυβερνώντες για να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη κοινωνική και πολιτική επιρροή του Εθνικισμού.
Τί είναι συνεπώς οι υβριστές των Εθνικιστών; Δεν είναι παρά στρατευμένα πιόνια ενός συστήματος αντεθνικού και αντιλαϊκού, το οποίο συντηρείται και πλουτίζει από τις απάνθρωπες θυσίες και το αίμα του Λαού μας. Για να θέσει επιτέλους ο Λαός μας τέρμα στην δουλεία των τόκων και κατ’ επέκταση στον μεθοδευμένο του αφανισμό, δεν έχει παρά να θέσει τούτο το ερώτημα στον εαυτό του: εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Πατρίδος και εμού, εκείνοι οι οποίοι προβάλλουν τον Εθνικισμό ως την κατάρα της εποχής;
Παρατηρώντας κανείς τους ποικιλόμορφους υβριστές της Χρυσής Αυγής διαπιστώνει εύκολα πως κανείς εξ αυτών δεν βίωσε ποτέ την καθημερινή δυστυχία μιας οικογένειας η οποία δεν έχει κανέναν εργαζόμενο, την αγωνία ενός πατέρα που αναζητεί εργασία για να θρέψει τα παιδιά του, την απελπισία μιας μάνας που δεν έχει τη δυνατότητα να τα ταΐσει. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι πολέμιοι του Εθνικισμού δεν βίωσαν ποτέ ούτε το 1/10 των δεινών ενός μέσου νοικοκυριού το οποίο δυσκολεύεται σήμερα να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Κι όμως, αυτά τα βολεμένα θρασίμια κουνούν το δάχτυλο στο Λαό μας διότι στρέφεται πλέον συνειδητά προς τον Λαϊκό Εθνικισμό, διακρίνοντας σ’ εκείνον αφενός την δέσμευση για τιμωρία του σάπιου Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και αφετέρου τη γενεσιουργό δύναμη της Ελλάδος του μέλλοντος.
Είναι, συνεπώς, ο Εθνικισμός μια υπαρκτή απειλή στο σύγχρονο κόσμο; Σαφώς και είναι! Όχι για τα εκατομμύρια των φτωχών που συνθλίβονται από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις, τις τράπεζες και τις αιματηρές συνέπειες της επιβαλλόμενης λαθρομετανάστευσης, αλλά για εκείνους που κινούν τα νήματα της οικονομικής και πολιτικής ζωής, χτίζοντας πλούτη και καριέρες πάνω στο ανείπωτο δράμα ενός Λαού που δολοφονείται αργά και μεθοδικά.
Η Εθνική Αντίσταση ως εκ τούτου, δεν περιορίζεται στην στάση ενός ολόκληρου Λαού απέναντι στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο αλλά κυρίως, στην σιδηρά του θέληση να απαλλαγεί από τους εγχώριους Τυράννους  του, οι οποίοι εργάζονται για λογαριασμό των δανειστών. Ιδού λοιπόν η πρέπουσα απάντηση του Ελληνικού Λαού στα κοράκια του διεθνούς κεφαλαίου: Ισχυρή Ελλάδα, για να υπάρχει όμως μια ισχυρή Ελλάδα απαιτείται μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates