BREAKING NEWS

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Συμμαχία με τον Λαό και όχι με το κατεστημένο


H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα πολιτικό κίνημα με ξεκάθαρες θέσεις, Ιδεολογία και έναν Κώδικα Αξιών που δεν συναντάται στα κόμματα του κατεστημένου, στα οποία κυριαρχεί η αναξιοκρατία, ο παρασιτισμός και η ιδιοτέλεια. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνει πρόσκληση σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή «συμμετέχει σε διεργασίες για την δημιουργία νέου σχήματος».
Το Κίνημά μας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά, που όμως εξακολουθούν να αφήνουν πίσω τους, τον απόηχο ανύπαρκτων παρασκηνιακών επαφών. Κάπου εδώ, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την πολιτική και να μιλήσουμε με την «γλώσσα» της Ιδέας και της Εθνικιστικής μας Τιμής.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα πολιτικό κίνημα με ξεκάθαρες θέσεις, Ιδεολογία και έναν Κώδικα Αξιών που δεν συναντάται στα κόμματα του κατεστημένου, στα οποία κυριαρχεί η αναξιοκρατία, ο παρασιτισμός και η ιδιοτέλεια. Ως μια γνήσια αντισυστημική δύναμη, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συνεργαστούμε με φορείς ή και πρόσωπα του κατεστημένου, με ανθρώπους που στήριξαν με τον έναν ή άλλον τρόπο, το καθεστώς των μνημονίων.
Υπάρχει εκεί έξω ένας ολόκληρος λαός που μας περιμένει να συνεργαστούμε και να χτίσουμε μαζί του το πλειοψηφικό πατριωτικό ρεύμα που ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ελλάδα, αλλά έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη στις παλαιοκομματικές τακτικές και συνήθειες των «επαγγελματιών» της πολιτικής – οι οποίοι έχουν κριθεί και έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση των Ελλήνων.
Κατανοούμε την «ανησυχία» και το «ενδιαφέρον» κάποιων για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά αυτό βρίσκεται για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, στον σωστό δρόμο και με την σωστή Ηγεσία.
Εάν για κάποιους, τα διψήφια ποσοστά που καταγράφουν οι σημερινές δημοσκοπήσεις για τον Λαϊκό Σύνδεσμο δεν είναι… αρκετά, τους συμβουλεύουμε να κάνουν λίγο υπομονή και θα δουν πως πολύ σύντομα – το Εθνικιστικό Κίνημα θα κυριαρχήσει.
Υπάρχει όμως και δόλος πίσω από όλη αυτή την ιστορία: Στόχος του συστήματος, δεν είναι άλλος, από το να εμφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν «ακόμα ένα κόμμα» χωρίς αρχές, ιδέες και συνέπεια. Το Κίνημά μας όμως, παραμένει η μοναδική αντισυστημική πολιτική δύναμη και αυτό το επιβεβαιώνουν οι συνεχείς παρακρατικές επιθέσεις, η βρώμικη λάσπη των ΜΜΕ και φυσικά οι πολιτικές διώξεις που συνεχίζονται, όσο κάποιοι περιμένουν… πρόσκληση για να γίνουν βουλευτές.
Για να συνοψίσουμε: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ορθάνοικτες τις πόρτες της στον Λαό και αυτός είναι ο Σύμμαχος στον οποίο πιστεύουμε. Ως Εθνικιστές δεν θα θυσιάσουμε τις Ιδέες μας στον βωμό οποιασδήποτε «πολιτικής σκοπιμότητας», ούτε και σκοπεύουμε να αναπαλαιώσουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Δεν μας συγκινούν τα χρήματα, ούτε η πολιτική καριέρα και τα βουλευτικά έδρανα. Μας συγκινεί μόνο το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας και αγωνιζόμαστε για να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτήν την παρακμή.
«Όσοι Ζωντανοί» μαζί μας – Ο παλαιοκομματισμός μακριά από εμάς!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates