BREAKING NEWS

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Γκρεμίζουμε το κομμουνιστικό προτεκτοράτο - Εθνικισμός τώρα!


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Σε μια κατάπτυστη επίδειξη του στυγνού μισελληνισμού της, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ανακοίνωσε δια στόματος του αρμόδιου υπουργού (λαθρο)μεταναστευτικής πολιτικής πως από τον προσεχή Μάρτιο θα καταβάλλεται σε κάθε λαθρομετανάστη που βρίσκεται στη χώρα μας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο και θα ανέρχεται στα 400 περίπου ευρώ!
Αφού η κομμουνιστική μας κυβέρνηση, με τη σύμπραξη πάντοτε σύσσωμου του «δημοκρατικού» τόξου, έλυσε όλα τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των Ελλήνων μέσα στο 2016, αποφάσισε στην αυγή του 2017 να ανακουφίσει τους προσκεκλημένους της, ήτοι τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που βρίσκονται -παρανόμως το δίχως άλλο- στην ελληνική επικράτεια: δεν έφταναν τα προνόμια που είχαν μέχρι τούδε θεσπιστεί από τη βουλή, δεν αρκούσαν οι ανέσεις των κέντρων -μόνιμης- φιλοξενίας με τα κλιματιζόμενα προκάτ και τα τρία δωρεάν γεύματα, η κυβέρνηση αποδεικνύει πως λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για λαθρομετανάστες! Έτσι αποφάσισε «δημοκρατικότατα» να περιφρονήσει τις χιλιάδες των Ελλήνων αστέγων, τα εκατομμύρια των ανέργων και των βάναυσα και άδικα φορολογούμενων συμπατριωτών μας που καλούνται να πληρώνουν ολοένα και μεγαλύτερους φόρους στο Κράτος και να επιδείξει με θράσος χιλίων πιθήκων το πραγματικό της πρόσωπο: εκείνο το βαθιά και συμπλεγματικά ανθελληνικό!
Προκαλεί βεβαίως έκπληξη σε αρκετούς συμπατριώτες μας, σίγουρα όμως καμία έκπληξη στους Εθνικιστές, το γεγονός ότι ενώ η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την πρόσφατη απόφαση της κομμουνιστικής κυβέρνησης να μοιράσει 600 περίπου εκατομμύρια ευρώ από το πλεόνασμα στους χαμηλοσυνταξιούχους, τούτη τη φορά τηρεί ένοχη σιγή, σιγή η οποία καταδεικνύει περίτρανα το μέγεθος της ειδεχθούς της υποκρισίας: όταν πρόκειται για παροχή σε λαθρομετανάστες, η «πατριωτική» ΝΔ των τζαμιών και του συμφώνου συμβίωσης, βγάζει το σκασμό, υπηρετώντας πιστά και απαρέγκλιτα το διεθνιστικό της καθήκον!
Επί της ουσίας δηλαδή, ο σκαιός ανθελληνισμός δεν είναι προνόμιο, ούτε μπορεί να χρεωθεί μονάχα στους κομμουνιστές. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα που διακρίνει όλες τις πτέρυγες της βουλής, ξεκάθαρα και αποδεδειγμένα και την φιλελεύθερη παράταξη της μασονοδεξιάς.
Αποτελεί συνάμα, τραγική ειρωνεία αλλά επιπλέον και θρασεία επιτομή του ρατσισμού σε βάρος του Ελληνικού Λαού, το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα μέτρα προνομιακής μεταχείρισης των λαθρομεταναστών, λαμβάνονται μετά τη νομοθέτηση μέτρων ποινικοποίησης της αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, αλληλεγγύη η οποία στιγματίζεται από το «δημοκρατικό» τόξο ως «ρατσιστική» και χαρακτηρίζεται έτσι ακριβώς επειδή απευθύνεται σε Έλληνες. Να υπενθυμίσουμε σε όσους ακόμα επιμένουν να καταπίνουν αμάσητη την χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα του συστήματος πως τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής για Έλληνες συνιστούν στο σημερινό κομμουνιστικό Καθεστώς ρατσιστικό έγκλημα και συνιστούν υποτίθεται έγκλημα καθώς αυτό αποφάσισαν όλα τα κόμματα της βουλής που συνθέτουν το καταχρηστικώς λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», το οποίο και επάξια πλέον θα πρέπει να φέρει τον τίτλο «μνημονιακό και ανθελληνικό τόξο».
Είναι, επιπρόσθετα, εξόχως σημαντικό να επισημανθεί πως επί της συγκεκριμένης απόφασης της κομμουνιστικής κυβέρνησης για την παροχή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε παρανομούντες, δεν υπεβλήθη καμία δήλωση μετανοίας από τον υπουργό Οικονομικών προς τους δανειστές, όπως συνέβη με την παροχή ενίσχυσης προς τους Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχους. Όπερ σημαίνει πως οι δανειστές δεν είναι αρνητικοί στην παροχή μέτρων ανακούφισης από την εν Ελλάδι κυβέρνηση των αχυρανθρώπων τους, είναι όμως κάθετα αντίθετοι και αρνητικοί στο να παρέχονται μέτρα ανακούφισης για τον Ελληνικό Λαό!
Κι όλοι αυτοί μαζί, οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών και του Βερολίνου και οι εγχώριες μαριονέτες τους στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για ρατσισμό και ξενοφοβία! Ε λοιπόν, επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και κανέναν άλλο, τους απευθύνουμε κι εμείς από την πλευρά μας την κατηγορία του ρατσισμού και της ελληνοφοβίας!
Καθίσταται σήμερα πιο ξεκάθαρο παρά ποτέ πως οι Έλληνες έχουν δύο επιλογές: είτε θα πιάσουν τις παραλίες των νησιών του Αιγαίου δηλώνοντας «πρόσφυγες», με την ελπίδα πως θα ξεγελάσουν τις αρχές και θα τύχουν της προνομιακής μεταχείρισης των λαθρομεταναστών από το Κράτος, είτε θα περιφρονήσουν τις κίβδηλες κατηγορίες περί ρατσισμού και ξενοφοβίας και θα αγωνιστούν με τη Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Η Πατρίδα μας αποτελεί σήμερα το τελευταίο κομμουνιστικό Κράτος της Ευρώπης, με συνέπειες δραματικές για το Λαό μας, συνέπειες που βιώνει κατά τρόπο βίαιο και απάνθρωπο η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αυτό το κομμουνιστικό προτεκτοράτο των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών πρέπει να πέσει και το έργο τούτο μονάχα η Χρυσή Αυγή, μονάχα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μπορεί να φέρει σε πέρας!
Ούτε με τους κομμουνιστές του Σύριζα, ούτε με τους συνοδοιπόρους των κομμουνιστών της ΝΔ.
Για την Πατρίδα και το Λαό, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates