BREAKING NEWS

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος εποχής για τα καθεστωτικά “Νέα”! Τελικά δεν ήρθε η δύση της Χρυσής Αυγής...


Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ; Αν κρίνουμε από το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων», αλλά πολύ περισσότερο από το δακρύβρεχτο και σπαραξικάρδιο ύφος των αρθρογράφων της εν λόγω φυλλάδας στις εσωτερικές σελίδες, τότε είναι πολύ πιθανόν το σημερινό φύλλο να είναι το τελευταίο, ενώ το «Βήμα» της Κυριακής να μην ξανακυκλοφορήσει.
Το κεντρικό κείμενο των «Νέων», που εκφράζει την θέση της φυλλάδας για την δραματική (γι΄ αυτή) κατάσταση στην οποία  έχει περιέλθει, είναι ενδεικτικό της αλαζονείας και της ολοκληρωτικής μη αντίληψης της πραγματικότητας που διαχρονικά διέπει τους ανθρώπους του ΔΟΛ.
Έχουν το θράσος να λένε ότι «Δεν ζητάμε ελεημοσύνη ούτε ειδική μεταχείριση» και αμέσως μετά να προκαλούν την αγανάκτηση κάθε Έλληνα που πνίγεται στον βούρκο των Μνημονίων (τα οποία η συγκεκριμένη φυλλάδα υπεράσπιζε με μανία) λέγοντας το απίστευτο «Απλώς θεωρούμε ότι μπορεί και πρέπει να εισαχθεί τώρα στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που ζητείται εφόσον τίθεται η προϋπόθεση  για τη λεγόμενη ενδιάμεση χρηματοδότηση. Άλλωστε πρόκειται να ψηφισθεί έτσι κι αλλιώς, συνολικά, στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια»…
Ζητούν, δηλαδή, «νομοθετική ρύθμιση» για να πληρώνει ο Ελληνικός Λαός τα δικά τους χρωστούμενα και να συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα! Βάζουν, μάλιστα, τον εαυτό τους στην ίδια μοίρα με τον κάθε Έλληνα που κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία, μιλώντας για τα «κόκκινα δάνεια». Αυτό κι αν είναι θράσος…
Αυτοί που όταν τα Μνημόνια κατέστρεψαν την Χώρα, αύξαναν την φτώχεια και οδηγούσαν αναρίθμητους συμπατριώτες μας στην απόγνωση και την αυτοκτονία σφύριζαν αδιάφορα και παραπληροφορούσαν τον κόσμο μιλώντας υπέρ των Μνημονίων. Ξεχνώντας τις δεκαετίες συστηματικής παραπληροφόρησης και την προσκόλληση του ΔΟΛ προς την εκάστοτε εξουσία είχαν (ξανά) το θράσος να πουν ότι «είμαστε αποφασισμένοι, αν πέσουμε, να πέσουμε όρθιοι, χωρίς εξευτελισμούς, χωρίς κομισάριους ή έστω καλοπροαίρετους καθοδηγητές»!
Ακόμη κι αν κάποιος, για λόγους ανθρωπιάς και μόνο, θα ήταν δυνατόν να ένιωθε συμπόνια για την τωρινή κατάστασή τους, τέτοιου είδους ψευτοϋπερήφανες, αλλά στην πραγματικότητα απίστευτα προκλητικές, τοποθετήσεις διώχνουν μονομιάς και το παραμικρό ίχνος οίκτου. Ήδη το διαδίκτυο (ακόμη και στα άλλα καθεστωτικά ΜΜΕ) έχει πλημμυρίσει με σχόλια εναντίον των «Νέων», κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει όλους αυτούς οι οποίοι τώρα κλαίγονται για το αναπόφευκτο λουκέτο και να τους κάνει να αναρωτηθούν τι διέπραξαν και έγιναν σε τόσο μεγάλο βαθμό λαομίσητοι. Για αρκετά χρόνια ο ΔΟΛ εξυπηρετούσε όχι την αλήθεια, αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα, προκαλώντας την οργή κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα. Τώρα έφτασε η ώρα να καταρρεύσει κάτω από το βάρος των εγκληματικά λανθασμένων επιλογών του.
Τελειώνοντας, και ερχόμενοι και λίγο «στα δικά μας», κάποτε «Τα Νέα» είχαν προφητεύσει το τέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όταν ήταν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες του Σαμαρά στην πολιτική σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σήμερα, ο Σαμαράς είναι πολιτικά ξοφλημένος, ηθικά εξευτελισμένος και μια θλιβερή κατάπτυστη φιγούρα του παρελθόντος, ενώ «Τα Νέα» και «Το Βήμα» τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα.
Αντιθέτως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμώνει και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού. Κι αυτό, γιατί μπορεί να μην είχαμε ποτέ πολλά χρήματα στα χέρια μας, όπως ο ΔΟΛ, αλλά είχαμε απόθεμα σε κάτι το οποίο ο Ψυχάρης, ο Πρετεντέρης, ο Παπαχρήστος και οι άλλοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του άλλοτε κραταιού ΔΟΛ δεν το είχαν ποτέ: ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/telos-epochhs-gia-ton-dol.-terastia-hthikh-kai-politikh-nikh-gia-thn-chrush#ixzz4YGa4cmGU

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates