BREAKING NEWS

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Λάμπρος Φουντούλης: Λεφτά για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν...

Επειδή είναι σωστό να μην τρέφουμε αυταπάτες σχετικά με τις προθέσεις αλλά και τον ίδιο τον λόγο ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, καλό είναι να εξετάσουμε μια από τις πολλές δράσεις της. Με αυτόν τον τρόπο, θα δούμε και το πώς χρησιμοποιούνται τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων, μεταξύ αυτών και των Ελλήνων, να θυμίσουμε αλλά και επίσης να διαπιστώσουμε ποια είναι η επικρατούσα πολιτική ιδεολογία στην Ευρώπη.
Κάθε κίνηση της Ένωσης, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, στρέφεται ανοιχτά εναντίον των Εθνών, καθότι αυτά αποτελούν εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση και τις επιδιώξεις των πολυεθνικών και του μεγάλου διεθνούς κεφαλαίου. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των αξιωματούχων της Ένωσης αλλά και των λεγομένων Ευρωπαϊστών, είναι φανατικά και ιδεολογικά εχθρικοί προς την ίδια την ύπαρξη των Εθνών. Δεν  είναι τυχαίο άλλωστε πως κάτω από την επιρροή και την επιβολή της Ένωσης, σχεδόν όλα τα συστημικά κόμματα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης έχουν υιοθετήσει αντεθνικές θέσεις, ακόμα και όταν προσπαθούν να παρουσιαστούν διαφορετικά.
Όποιος έχει Εθνική ιδεολογία και προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας του, όποιος είναι αντίθετος με την πολυπολιτισμική μάζα που έχει καταντήσει η ένωση, όποιος δεν θέλει να γίνει μειονότητα στην χώρα του από την δημογραφική αλλοίωση που επιχειρείται από τις χιλιάδες παράνομων μεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων της ένωσης, είναι φασίστας, ρατσιστής, ξενοφοβικός.
Υπάρχει ρατσισμός στην Ευρώπη αλλά ρατσισμός κατά των γηγενών και ιδιαίτερα εναντίον των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως χαρακτηριστικά γίνεται στην Ελλάδα από μία ανίκανη και ληστρική κυβέρνηση της αριστεράς.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΙΟΜ-ΟΙΜ), διέθεσε μόνο για την μεταφορά των παιδιών των λαθρομεταναστών 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Η μεταφορά γίνεται με υπερσύγχρονα λεωφορεία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ταυτόχρονα, χιλιάδες παιδιά Ελλήνων αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινή τους μετακίνηση προς τα σχολεία τους, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να καθίσταται αδύνατη η συνέχιση της φοίτησης τους.
Χαρακτηριστική, αλλά προφανώς όχι μοναδική, είναι η περίπτωση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες κατάρτισης σε οχτώ εργαστήρια, ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης, σίτισης και μεταφοράς σε περίπου 100 παιδιά ηλικίας από 14 ετών, και φοιτούν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ενώ θα περίμενε κανείς πως τουλάχιστον σε αυτά τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες από τους υπόλοιπους μαθητές, το κράτος θα επεδείκνυε μια μεγαλύτερη ευαισθησία, αντίθετα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Δεν υπάρχουν χρήματα για την μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να ζητείται από τους γονείς, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να καταβάλουν από εβδομήντα πέντε εώς εκατό ευρώ το μήνα προκειμένου να συνεχισθεί η μεταφορά των παιδιών. Η Κυβέρνηση προφανώς και δεν έχει κάνει τίποτα για τα προβλήματα λειτουργίας του ιδρύματος όπως είναι η μετακίνηση των παιδιών και να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, παρά το γεγονός πως ο Υπουργός κ. Παππάς, είχε σπεύσει να φωτογραφηθεί μαζί τους στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Για τα παιδιά των μεταναστών και των λαθρομεταναστών η κυβέρνηση φροντίζει να εξασφαλίζει κονδύλια από την Ε.Ε για τα Ελληνόπουλα όμως αδιαφορεί.
Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα μικρό αλλά τόσο χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανεπάρκειας της Κυβέρνησης από την μία πλευρά, αλλά επίσης και της κυρίαρχης ιδεολογίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ενός οργανισμού ποτισμένου στο μίσος για κάθε τι Εθνικό.
Εξ αυτού, εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως απλά με αλλαγή της Κυβέρνησης όποτε και εάν γίνουν εκλογές δεν θα έχουμε κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, την θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που τουλάχιστον πρεσβεύει αυτές τις θέσεις και επίσημα, προφανώς θα καταλάβει η Νέα Δημοκρατία, παρουσιαζόμενη ως πατριωτική για τους αφελείς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη, μιας και στο δηλητήριο του Διεθνισμού που τρέχει επίσης στις φλέβες της, απλά με κοσμοπολίτικη φορεσιά αντί για μαρξιστική, θα προστεθεί και η στείρα ευρώ-λαγνεία της.    
Η μόνη λύση είναι η αποκοπή των δεσμών μας με την Ένωση, ενός φορέα που επιδεικνύει μια από τις πλέον άγριες και απολυταρχικές μορφές πολιτιστικού ιμπεριαλισμού που έχουν παρουσιαστεί στον κόσμο από την πτώση της αποικιοκρατίας και μετά.
Στην συνέχεια η ανάληψη της διακυβέρνησης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όσες το δυνατόν περισσότερες χώρες της Ευρώπης, από Εθνικές Κυβερνήσεις, έτοιμες να αναγνωρίσουν την κοινή μας κληρονομιά ως Ευρωπαίοι, αλλά και την ξεχωριστή ταυτότητα και ύπαρξη του κάθε Έθνους χωριστά. Στην συνέχεια, η αντικατάσταση της Ένωσης αυτής, υπηρέτη των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου, από μια ισχυρή πολιτική και όχι μόνο συμμαχία κυρίαρχων κρατών, που θα επαναφέρει τα ευρωπαϊκά Έθνη στην θέση που δικαιούνται, στο προσκήνιο της παγκόσμιας σκηνής.
Λάμπρος Φουντούλης
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates