BREAKING NEWS

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Φυσική συνέπεια: Ο πόλεμος του συστήματος εναντίον μας κλιμακώνεται
Σε δεκάδες δημοσκοπήσεις τον τελευταίο χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με διακριτή διαφορά από το τέταρτο κόμμα, που άλλοτε είναι το ΠΑΣΟΚ και άλλοτε το ΚΚΕ. Τα τελευταία γεγονότα με την κλιμάκωση της οικονομικής κρίσεως, το συνεχιζόμενο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, και η τουρκική επιθετικότητα, φυσικό είναι να ενισχύουν πολιτικά το Κίνημά μας, το οποίο απέναντι σε αυτά τα μεγάλα εθνικά προβλήματα του Λαού μας κρατά μία συνεπή στάση, την οποία συμμερίζεται μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με κάποιους “δημοσκόπους” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πέφτει!
Μόλις στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος μας έγραφα με αφορμή μία δημοσκόπηση, που έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατ’ ουσίαν διψήφιο νούμερο τα εξής: “Αγωνιζόμαστε πάνω απ’ όλα για Ιδέες και όχι για ποσοστά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξαρτάται ο αγώνας μας από τα… ποσοστά που μας δίνουν οι δημοσκόποι γιατί πολύ καλά αύριο μπορεί να εμφανίσουν διαφορετικά νούμερα είτε προς τα άνω, είτε προς τα κάτω. Το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα στημένο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να πορευθούμε σταθερά και αταλάντευτα προς τους στόχους της Ιδεολογίας μας μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα οποιαδήποτε ποσοστά.”
Πριν ακόμη καλά καλά στεγνώσει το μελάνι από το άρθρο μου της προηγούμενης εβδομάδος, ήλθε δημοσκόπηση, η οποία εμφανίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε πτώση! Ο σκοπός τους προφανής. Θέλουν να αποθαρρύνουν τον Λαό στην μόνη εθνική επιλογή και προσπαθούν μαγειρεύοντας αριθμούς και ποσοστά να το επιτύχουν. Ασφαλώς και θα αποτύχουν! Όπως απέτυχαν και στο παρελθόν και αυτό που παραμένει γεγονός είναι ότι στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη!
Η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν φυσικό επίσης να προκαλέσει και την αντίδραση του αριστερού κράτους και προστατευόμενου από αυτό αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους. Έτσι, σε κάθε νόμιμη συγκέντρωσή μας έχουμε και μια αντισυγκέντρωση, η οποία γίνεται με την προστασία της αστυνομίας και φυσικά τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό του Κινήματός μας από τα ΜΜΕ.
Μέσα σε όλα τα άλλα, είχαμε και μία συνέντευξη του προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής, στην οποία αναφέρεται στο Κίνημά μας και καλεί όλα τα κόμματα σε συστράτευση κατά της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, ο Λόντερ, ερωτώμενος περί του αντισημιτισμού στην Ελλάδα απευθύνει έκκληση «όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες στην Ελλάδα να αγωνιστούν εναντίον κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή».
Είναι όμως η πρώτη φορά που ο Ρόναλντ Λόντερ καλεί σε αγώνα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Όχι, βέβαια! Όπως ό ίδιος λέει στην ίδια συνέντευξή του τον Μάρτιο του 2013 δεσμεύτηκε απέναντί του ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς και την δέσμευσή του αυτήν την είδαμε με το πογκρόμ κατά των Εθνικιστών τον Σεπτέμβριο του 2013. 
Το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιο δικαίωμα ένας ξένος παράγοντας καλεί πολιτικά κόμματα και Λαό να πολεμήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό; Είναι προφανές ότι το δικαίωμα αυτό του το έχουν δώσει αυτοί που μας εξουσιάζουν και γι’ αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα δημόσια και το ασκεί.
Την ίδια στιγμή, που ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κλιμακώνεται, επικίνδυνα ρευστό είναι το πολιτικό κλίμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καλείται ή να εγκαταλείψει την εξουσία, οδηγώντας την χώρα σε εκλογές, είτε να προχωρήσει σε νέα ακόμη σκληρότερα μέτρα, μέτρα εξοντωτικά για τον Λαό μας. Από την πλευρά της η Ν.Δ. σιωπά ή μάλλον χαίρεται γιατί οι περίφημοι “δανειστές” και “ευεργέτες” μας θέλουν ακόμη σκληρότερα μέτρα. Τραγική διαπίστωση ότι μέσα σε αυτή τη θύελλα η οποία απειλεί το Έθνος, ο Λαός αντιμετωπίζει παθητικά την κατάσταση έχοντας σκύψει το κεφάλι στην σκληρή του μοίρα. Όχι όμως όλοι…
Απέναντι σε έναν Λαό που στην πλειοψηφία του σιωπά και έχει δεχθεί την σκληρή του μοίρα χωρίς να αντιστέκεται, υπάρχουν σε ολόκληρη την χώρα άπαρτα κάστρα της Εθνικής Ιδέας οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες, που δίνουν τον Αγώνα τον Καλό για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία! Για Εθνική Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια!
Αυτό είναι ευνόητο ότι δεν αρέσει στους επικυρίαρχους, στους εξουσιαστές στο όνομα της ξενοκρατίας της Πατρίδας μας και για αυτό μας πολεμάνε με τρόπους δόλιους και σκοτεινούς. Ο πόλεμός τους αυτός δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση για Λαϊκή Αξιοπρέπεια και Εθνική Κυριαρχία.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates