BREAKING NEWS

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ελένη Ζαρούλια: Κρύβεται ο Τόσκας από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής - Συνομιλεί μόνο με τους αναρχοκαθεστωτικούς των Εξαρχείων! ΒΙΝΤΕΟ


Η συναγωνίστρια και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια παρενέβη στην Ολομέλεια της βουλής και κατήγγειλε τον «πασοκοτραφή» υπουργό Προ-Πο του Σύριζα, Τόσκα που δεν έρχεται στην βουλή για να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, τόνισε πως ο συγκεκριμένος υπουργός καλεί σε συνομιλίες τις οργανωμένες ομάδες αναρχοκαθεστωτικών, τις οποίες μάλιστα αποκαλεί «συλλογικότητες», γιατί σύμφωνα με αυτόν φαίνεται πως έχουν σχέση με αυτούς που ρίχνουν βόμβες μολότοφ και πυροβολούν με καλάσνικοφ συχνά πυκνά στο κέντρο των Αθηνών.
«Αλήθεια, πού ακούστηκε αλλού στον κόσμο Υπουργός να καλεί παραβατικά άτομα σε συνομιλίες, αντί να τα συλλαμβάνει;» αναρωτήθηκε.
Σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση, που αποφεύγει ο Τόσκας να απαντήσει, είπε πως αφορά τον τραυματισμό αστυνομικού των ΜΑΤ στα Εξάρχεια και τίθενται πολύ σοβαρά ζητήματα, διότι όχι μόνο δεν έχουν γίνει έρευνες για το ποιος, γιατί και πού, αλλά η ηγεσία του Υπουργείου Προ-Πο αρνείται να βάλει συμπληρωματική αστυνομική δύναμη αθέατη, ώστε να μπορούν να καταδιώκουν τους δράστες που κάνουν αυτές τις συχνές επιθέσεις.
Κλείνοντας η συναγωνίστρια Ζαρούλια είπε χαρακτηριστικά: «Ο λαός ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Μόνο η Χρυσή Αυγή εγγυάται ότι η ψήφος του δεν θα πάει χαμένη, διότι η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Ακολουθεί η επίκαιρη ερώτηση που δεν απαντήθηκε…
Αριθμ. Πρωτοκόλλου 339/13-01-2017
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ»    
Στις 10 Ιαν 2017 πραγματοποιήθηκε επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, στις 6:18. Το εν λόγω τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται πως ήταν καλά μελετημένο, με τον δράστη να πραγματοποιεί τη δολοφονική επίθεση εναντίον των ΜΑΤ πάνω στην αλλαγή της βάρδιας. Από την επίθεση τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό ένας αστυνομικός, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου.
Ο κόκκινος τρομοκράτης έφυγε σαν κύριος μετά την πράξη του, αφού δεν τον κατεδίωξε κανένας αστυνομικός! Τελικά, μια κάμερα ασφαλείας, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αραχώβης και Χ. Τρικούπη «έπιασε» τους αναρχοκαθεστωτικούς που πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών. Σύμφωνα με «διαρροή» της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν άνδρα κανονικού αναστήματος και «ξερακιανό», που φορούσε σκούφο μέχρι τα μάτια, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο του ήταν καλυμμένο με μια “μπαλακλάβα”, όπως αυτές που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλετιστές. Μαζί του ήταν κι ένα δεύτερο άτομο πιο ψηλό, το οποίο είχε μονίμως το χέρι του στην τσέπη όπως φαίνεται από την κάμερα, προφανώς κρατώντας κάποιο όπλο, για να πυροβολήσει κατά των αστυνομικών, αν ανταπέδιδαν τα πυρά.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Γιατί η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα την πληροφορία προτού εντοπίσει και συλλάβει τον δράστη και για ποιον λόγο δημοσιοποιήθηκε η ακριβής διεύθυνση του καταστήματος με την κάμερα θέτοντάς το σε άμεσο κίνδυνο από νέες έκνομες ενέργειες;
Ερευνήθηκαν μετά την τρομοκρατική ενέργεια οι χώροι των τριών καταλήψεων που βρίσκονται εκεί κοντά και όσοι βρίσκονταν μέσα σ’ αυτούς; Και αν όχι, γιατί;
Αθήνα, 13/01/2017
Η ερωτώσα Βουλευτής
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates