BREAKING NEWS

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Εμπρός, πάντα Εμπρός!

Τέλος της ανοχης στη γένια του Πολυτεχνείου, ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!
«Ορθό το Λάβαρο η Νίκη μας προσμένει Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή, Στον κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει Το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή»!
Ένα έτος Αγώνων βαίνει προς τη δύση του και ένα Νέο Έτος ανατέλλει, έτος το οποίο φέρνει το Κίνημά μας εγγύτερα προς την Τελική Νίκη. Με πείσμα, με φανατισμό και προπαντός με χαλύβδινη Πίστη στον Αρχηγό, βαδίζουμε αταλάντευτα έχοντας μοναδικό γνώμονα κάθε μας ενέργειας την ελευθερία της Πατρίδος και του Λαού μας. Χάρη στο βρώμικο ρόλο των απολύτως ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, μεγάλο τμήμα του Λαού μας στήριξε τις ελπίδες του στην Αριστερά, αμέσως μετά την συνειδητοποίηση πως η μασονοδεξιά δεν πράττει άλλο τι παρά να εξυπηρετεί πιστά και υπάκουα τα κερδοσκοπικά συμφέροντα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Η Χρυσή Αυγή είχε από τα τέλη του 2014 προβλέψει την πορεία των εξελίξεων, εις ότι αφορά την διακυβέρνηση της χώρας από την «άσπιλη» και «ηθική» Αριστερά. Η Αριστερά κατέδειξε το αληθινό της πρόσωπο: η χυδαία της αλαζονεία συνετρίβη μπρος στις απαιτήσεις των διεθνών της αφεντάδων, φθάνοντας μέχρι του σημείου να συναγωνίζεται επάξια την ψοφοδεξιά στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και στην οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Η ελληνόφωνη Αριστερά σήμερα, προκαλεί το ασυγκράτητο γέλιο της διεθνούς κοινότητος, έχοντας κατορθώσει -δίχως πολύ προσπάθεια είναι η αλήθεια- να καταξεφτιλιστεί στα πέρατα της οικουμένης.
Διαπιστώνοντας, όπως και οι προκάτοχοί τους της συμμορίας των φιλελεύθερων υπηρετών της διεθνούς τοκογλυφίας, πως πλησιάζει το πολιτικό τους τέλος, δεν χάνουν ευκαιρία να γαυγίζουν ασταμάτητα επιχειρώντας κατ’ αυτό τον τρόπο να τρομάξουν το Λαό μας για εκείνο που αναπόφευκτα έρχεται: τον Λαϊκό Εθνικισμό! Διόλου συμπτωματικά, οι συμβουλάτορες των Τσίπρα και Μητσοτάκη αξιολογούν τον Εθνικισμό ως την μεγαλύτερη υφιστάμενη απειλή για τους ίδιους και φυσικά για τ’ αφεντικά τους.
Δεν είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός των μνημονίων που τους απασχολεί, δεν είναι η πλημμυρίδα των ισλαμιστών εισβολέων που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του Μεγάλου μας Έθνους, δεν είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που δραπετεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία. Είναι η άνοδος του Εθνικισμού που τους κάνει να τρέμουν και είναι ο Εθνικισμός διότι μόνο εκείνος μπορεί να θέσει τέλος στην σκοτεινή και εθνοκτόνο τους Τυραννία!
Το γνωρίζουν καλά και θα μεταχειριστούν κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, για να το αποτρέψουν. Το δυστύχημα των εχθρών του Λαού μας είναι πως η άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν αποτελεί συνάρτηση της τηλεοπτικής προβολής. Τούτο αυτομάτως σημαίνει πως και η σπίλωση και συκοφάντηση του Κινήματος από τα μέσα εξαπάτησης δεν δύναται να αποφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τους νοσηρούς εγκεφάλους που τις εξαπολύουν. Ελάχιστοι πλέον πιστεύουν τους τηλεοπτικούς καθηγητάδες του ψεύδους και αυτοί θα βαίνουν διαρκώς μειούμενοι ενώ οι υποστηριχτές του Εθνικισμού θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.
Η επαφή του Κινήματος με το Λαό μας είναι άμεση, δίχως τους μεσολαβητές και μεσάζοντες των χρεοκοπημένων καναλιών και εφημερίδων. Να γιατί το Κίνημά μας είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός που μπορεί με υπερηφάνεια να ισχυριστεί πως εκπροσωπεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το Λαό, καθώς είναι ο Λαός! Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων, αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο: μεταχειρίζονται ξανά και ξανά τις ίδιες αθλιότητες, διασπείροντας ανυπόστατες φήμες διττής και αν προκειμένω αντιφατικής φύσεως: τα ίδια ψοφίμια που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για «συμπόρευση» με την Αριστερά, διαδίδουν πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών προετοιμάζει ένα «πατριωτικό» μέτωπο, με ότι πιο σάπιο έχει ξεράσει ο εν Ελλάδι παλαιοκομματισμός και η κίβδηλη και πέρα ως πέρα απατηλή «εθνικοφροσύνη»!
Αφήστε τους να εξευτελίζονται, μάταια γαυγίζουν: ολοένα και αυξανόμενο μέρος του Λαού μας έχει συνειδητοποιήσει πως Πατριωτισμός σημαίνει Χρυσή Αυγή και Χρυσή Αυγή σημαίνει Πατριωτισμός! Κάθε συναγωνιστής και κάθε συναγωνίστρια οφείλει να χαράξει στο μυαλό και στην καρδιά του τα λόγια ενός μεγάλου φιλοσόφου του Βορρά, ο οποίος έγραψε κάποτε: «εκείνο που βλέπεις να γκρεμίζεται μην προσπαθείς να το σώσεις. Είναι πιο ωφέλιμο να δράσεις ώστε να γκρεμιστεί μια ώρα αρχύτερα»!
Ας μάθουν λοιπόν οι εχθροί του Λαού και της Ελληνικής μας Πατρίδος, ότι σκοπός του Πολιτικού μας Αγώνος δεν είναι η διάσωση και συντήρηση των προνομίων της μεταπολιτευτικής μπουρζουαζίας που πίνει το αίμα των συμπατριωτών μας και ξεπουλά το μέλλον τους, αλλά το γκρέμισμα ενός Καθεστώτος διεφθαρμένου που υπονομεύει το ίδιο μας το Έθνος. Τέλος της ανοχής στη γενιά του Πολυτεχνείου, ήρθε η ώρα των Εθνικιστών! Μόνο το γκρέμισμα του ψευτορωμαίικου θ’ ανοίξει το δρόμο για την οικοδόμηση μιας Ελεύθερης και Κοινωνικά Δίκαιης Πατρίδος. Κι όταν αυτό το χυδαία ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων προτεκτοράτο θα κείται σε συντρίμμια, τότε και μόνο τότε θα μπορούμε υπερήφανα να διακηρύξουμε πως πήραμε την Πατρίδα μας πίσω!
Εμπρός, Πάντα Εμπρός Συναγωνιστές και Συμπατριώτες, για ένα 2017 που θα φέρει την Πατρίδα και το Λαό πιο κοντά στην πολυπόθητη Λευτεριά και κατ’ επέκταση, τους υπεύθυνους των δεινών μας ενώπιον της Θείας Δίκης!
Ευάγγελος Καρακώστας

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates