BREAKING NEWS

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος

Η λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα και η ασύμμετρη απειλή για το ελληνικό έθνος που εκπορεύεται από αυτήν έχει πολλά πρόσωπα. Το κυρίαρχο είναι η χρήση της λαθρομετανάστευσης ως εργαλείο υβριδικής απειλής, ως εργαλείο υβριδικού πολέμου κατά της ακεραιότητας της χώρας μας.
Στο εγχειρίδιο πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ ο υβριδικός πόλεμος επεξηγείται ως εξής: «Ο διαφοροποιημένος και δυναμικός ενιαίος συνδυασμός ενόπλων δυνάμεων, ατάκτων δυνάμεων και εγκληματικών στοιχείων με στόχο την επίτευξη επωφελούς αποτελέσματος». Ο υβριδικός πόλεμος ορίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ακολούθως: «Υβριδικός πόλεμος είναι μια κατάσταση στην οποία μια χώρα, ένας συνασπισμός χωρών ή μια οντότητα (θρησκευτική, παραστρατιωτική, τρομοκρατική) ασκεί στρατιωτική απειλή σε μια άλλη χώρα. Ο υβριδικός πόλεμος δύναται να συμπεριλαμβάνει και ένα μίγμα άλλων απειλητικών μέσων όπως οικονομικών, πολιτικών,  διπλωματικών και προπαγανδιστικών». Εάν θέλουμε να εμβαθύνουμε στο θέμα πρέπει να διαπλατύνουμε τον ορισμό του υβριδικού πολέμου ως εξής: «Υβριδικός πόλεμος είναι ένας συνδυασμός συμβατικών και μη συμβατικών ασύμμετρων μέσων, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής και ιδεολογικής χειραγώγησης, της πολιτικής προβοκάτσιας, της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, του οικονομικού εκφοβισμού και των τρομοκρατικών και παραστρατιωτικών ενεργειών».
Οι κανόνες πολέμου εναντίον της χώρας μας αλλάζουν. Ο ρόλος που παίζουν τα μη στρατιωτικά μέσα για την επίτευξη στρατηγικών στόχων έχει σαφέστατα μεγαλώσει, ενώ στο άμεσο μέλλον τα μη στρατιωτικά μέσα μπορεί να υπερβούν τα στρατιωτικά όσον αφορά την επίτευξη στόχων και την αποτελεσματικότητα. Και γινόμαστε πιο σαφείς.
Εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται μαζικά γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και θα εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από αυτήν που βίωναν στην πατρίδα τους, ενώ τους είναι κατανοητό πλέον ότι δεν μπορούν να φύγουν προς την υπόλοιπη Ευρώπη.  Μήπως λοιπόν υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση των αφίξεων και της παραμονής τους; Η απάντηση είναι απλή. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν το εργαλείο ενός υβριδικού πολέμου που διεξάγεται κατά της χώρας μας, υβριδικός πόλεμος που συμπεριλαμβάνει τον οικονομικό εκφοβισμό των Βρυξελλών και των επιγόνων του Coudenhove-Kalergi, την πολιτική χειραγώγηση της Αριστεράς και των συνοδοιπόρων αυτής, καθώς και την κατευθυνόμενη από σιωνιστικά κέντρα δημοσιογραφία και προπαγάνδα.
Οι λαθρομετανάστες είναι ένας αθόρυβος μη συμβατικός στρατός της Τουρκίας και του διεθνούς Σιωνισμού. Ο υβριδικός πόλεμος που διεξάγει η Τουρκία  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας. Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία  και  ποιά τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση;
Πρώτον εποικίζει σταθερά με ισλαμιστές την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. Χτίζεται μεθοδικά ισλαμική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα. Δεύτερον υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα όποια κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας. Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Τρίτον απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων και την επανεμφάνιση ασθενειών που θεωρούντο εξαφανισθείσες. Τέταρτον δημιουργεί προϋποθέσεις τρομοκρατικών και παραστρατιωτικών ενεργειών με ισλαμικό μανδύα. Πέμπτον στρατολογεί τους λαθρομετανάστες ως πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για την διενέργεια κατασκοπείας εις βάρος του ελληνικού κράτους. Είναι βέβαιο ότι υπό τις παρούσες εξελίξεις της μαζικής λαθρομετανάστευσης, η Τουρκία στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ως «προστάτιδα» όλων αυτών των μουσουλμάνων λαθροεποίκων που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, πατρονάροντας τους κατά το δοκούν.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει έναν υβριδικό πόλεμο του οποίου το κύριο εργαλείο είναι οι λαθρομετανάστες. Αν δεν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την τοξική και δηλητηριώδη ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης, αν δεν καταφέρουμε να απαγκιστρωθούμε από την ανωριμότητα και τον λήθαργο που  διακατέχει τους περισσότερους Έλληνες, η πατρίδα μας στο κοντινό μέλλον δεν θα υφίσταται ως ελληνικό κράτος. Πόσοι περισσότεροι λαθρομετανάστες θα πρέπει να εισβάλλουν στην πατρίδα μας, πόσες γενοκτονικές δολοφονίες Ελλήνων ακόμη πρέπει να γίνουν ώστε να ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον βαθύ λήθαργό τους και να αντιδράσουν. Για πόσο ακόμη εμείς οι Εθνικιστές θα χαρακτηριζόμαστε ως «ρατσιστές» από όλους αυτούς που υπερασπίζονται τον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας και του διεθνούς Σιωνισμού.
Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν τι σχέση έχει ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας με τον διεθνή Σιωνισμό. Η απάντηση είναι απλή. Οι πολιτικές μετανάστευσης και η επιδίωξη της λαθρομετανάστευσης γεννήθηκαν από την ίδια μάνα που είναι η σιωνιστική ιδεολογία και έχουν τον ίδιο πατέρα που είναι το σιωνιστικό χρήμα. Αυτή την μάνα και τον πατέρα εξυπηρετεί το «συνταγματικό» τόξο της χώρας μας. Οι πολιτικάντηδες είναι κατά κάποιον τρόπο οι παραδουλεύτρες στο σιωνιστικό σπίτι.
Εμείς οι Εθνικιστές απέναντι μας έχουμε ένα φαύλο μνημονιακό θίασο πολιτικάντηδων που εξουσιάζονται από τους Σιωνιστές και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εχθρού. Σήμερα οι πιο επικίνδυνοι εχθροί της πολιτειακής νομιμότητας είναι οι θεσμικά εντεταλμένοι θεματοφύλακες της. Η μόνη λύση από τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως έθνος είναι η κάθαρση με «φωτιά» και «τσεκούρι» (σε εισαγωγικά οι λέξεις για να μην συλληφθούμε από τις πόρνες του δικαστικού κυκλώματος) για να τσακισθούν τα καθάρματα της λεγόμενης μεταπολίτευσης που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πατρίδας μας.
Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει, και αυτοί είμαστε όλοι εμείς. Ζητείται εθνική οργή, φωτιά και κόψη του σπαθιού η τρομερή για να τσακισθεί η χούντα του «συνταγματικού» τόξου. Όλοι μας πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου: ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Γ. Λιναρδής

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates